• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

U nas kikut perfidnie jeszcze trzyma. Z Mikołajem było to samo. Ta moja mądra lekarka w przychodni powiedziała, że jak za tydzień nie odpadnie to do chirurga. Chyba ją pogięło jeśli myśli, że pójdę...M odpadł chyba, a raczej położna go ukręciła jak miał 6 tyg.

Młoda obecnie od godziny na dworze na balkonie. Niestety z tatą ze spaceru wróciła po 15 min bo Mikołaj wariował. Ale jest na balkonie i też jej dobrze. Była położna, obejrzała tyle co wystawało z wózka, pozachwycała się i poszła. Kazała sprawdzić czy młoda dojada przez to cmokanie. Mam sprawdzić czy po jedzeniu dopije jeszcze ok 30-40 z flachy...

Suseł, po budyniu mi ulewa i po dżemie truskawkowym też mi ulała. A ty jaki dżem jesz? Ja to herbatniki garściami, biszkopty z biedry (dobre są) i jogurty, czekoladę choć staram się uważać. Mam nadzieję, że jej nic nie będzie po krupniku z cebulą i selerą...

reklama
Jogurty owocowe? Jak leżałam z małą to dziewczyna w pokoju obok miała jogurt owocowy to aż ja słyszałam jak ją położna zrąbała że nie wolno :szok:

Ma któraś jakiś dobry, szybki przepis na jabłecznik? Tylko proszę nie na kruchym i nie drożdżowe, bo nigdy nie robiłam i nie mam zamiaru się w to bawić, za leniwa jestem :-) Ten z kaszą manną na razie mi się znudził :-)

Mcpearl moj juz zacwany na balkon :-P
Nie ma bujania w wozku czy samochodzie to nie ma spania :-P

Jezyk mojemu moze sie odbic jak dziadowi i i yak ulewa... poza tym jak zasnie Ci przy piersi to bierzesz na odbicie?

Goferek tak, owocowe. A niby czemu nie mozna? Jem odkad wyszlam ze szpitala i wsio ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry