• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Alecta u Oli to samo, 5 dni miała a po kikucie śladu nie było, a u stacha nie zapowiada się ze szybko odpadnie

Jezyk mi położna mówiła ze niczym nie robić, ale zaczęłam psikac rano i wieczorem z Olą tak robiłam i pięknie się zagaoil a ten ani myśli odpaść, wiec wróciłam do octaniseptu

Megami spokojnie możesz piec

reklama
Ja psikalam kilka razy dziennie i ladnie się zagoil a odpadł po tygodniu
Ja bym mogła słodkie jeść na okrągło ale wprowadzam małą dietę bo nie wiem od czego mały ma krostki.
Główkę młody jeszcze w szpitalu próbował podnosić także silna bestyjka
Femme &&& za szybką akcję!
Dzisiaj zamowilam sobie książkę Zaklinaczka dzieci, Język niemowląt już mam jeszcze po pierwszym
Mnie na początku podsikiwal regularnie. .ba! Nie tylko mnie. .ścianę też kilka razy a ma do niej kawałek :-D

Ja psikam Octeniseptem i też się nie zanosi na szybkie odpadnięcie, klamerkę jeszcze mamy, jutro położna ma zdjąć :dry:

AZA, chusteczki na grzejniku to boję się, że wyparują i będą suche :sorry2:

Cholera, z Młodą nie było problemu z przewijaniem, a teraz normalnie dramat...

Nulini pewnie masz rację z chusteczkami. To zostają ręce :))) Pocieszę Cię, że u nas już tak nie krzyczy, czasem stęknie tylko :)) Pewnie się przyzwyczaił :))) Co do klamry to my po przyjściu zdjęliśmy a właściwie mój mąż obcinaczkami.

Kasiek calkiem mozliwe bo w nocy zasnelam z cyckiem w jego buzi i rano mial na brodzie...

Ja dzis caly dzien sama. Ł w robocie do 17 wiec wroci przed 18 a na 19 idzie na trening, qle xhce zeby poszedl bo on w ogole ruchu nie ma. Wiec ajk go nie bedzie wykapie malego a jak wroci to sie nim zajmie a ja pojde spac ;-)

Ja pochlaniam herbatniki, jogurty i ciasteczka z cukrem ;-)

Jezyk ja psikalam raz dziennie tylko

Agulqa_b proszę cię, jak samotna matka to ja jestem! T pracuje prawie codziennie od 9.30-22 czasem dłużej a jsk ma wolne to o tak go nie ma cały dzień bo załatwia sprawy urzędowe, papierowe itp do knajp. Wiec ja jestem sama z dwójką dzieci i.psem 24/7

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry