• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Mommy- to trzymam kciuki żeby już kupki dobrze dalej szły.

My cycolimy, w międzyczasie przebieranko, bo u nas kupki idą po kilka dziennie ( wasze też tyle kupkaja??? ) i myślę że zaraz usnie.

reklama
Mommy oby nocka była ok.

Moja właśnie cycoli od godziny. Drugiego cycka już obala.
W ogóle od dzisiaj Lilka ma ksywke Kluska :-D
Nawet ma już drugą brodę hihi

Załączniki

• 1422581801038.jpg
    1422581801038.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 68
My też cycolimy.
U nas małego chlopaki już nazwali Franklin, bo jak go kładę sobie na brzuchu to tak się zwija jak żółwik :)

Alecta- a jakiego Lilka ma irokeza fajnego :D poza tym na śpiącą to ona nie wygląda ;)

Ale sliczna :-) Mały obudził się tak o wpół do 2. Pamka sprawdziłam kupki nie było tylko siury , zrobiłam mu masaż na stópkach, buźce i pupke. Najadl się, znów masowanko, poprykał i.....na razie śpi :-) za to ja nie mogę usnąć.

My tez cycolimy. Mała zasneła o 23 wiec troche pospałam. Po karmieniu mam nadzieje ze juz bedziemy spac do 8.

Jezyk u nas kupka przy kazdym przewijaniu.

Alecta super wyglada

Alecta śliczności to Twoje dziecię!!!!
Smutno mi od rana chciałam karmić dziewczynki cycem ale chyba nic z tego nie będzie, ja nie mam kiedy:( nawet sciągnąć nie miałam wczoraj jak bo latałam miedzy jedna a druga :-/ udało mi sie dopiero koło 12. Jak w końcu jednej dałam to miała taki ból brzuszka ze masakra :( do dupy

reklama
Można powiedzieć że noc minęła ładnie :-) o 2 jedliśmy i teraz. Była kupka , luźnejsza juz od poprzedniej a ile jej było :-o z takiej małej pupy tyle śmierdzącej kupy! :-D no i teraz też pomasowalam małemu punkty na stópkach i poszły pierdy.

Ciekawe jaka pogoda dzisiaj będzie. Chyba przy takich temp.jak są teraz to werandowanie można sobie odpuścić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry