• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Ja ogarnęłam dzisuaj mieszkanie,potem spacer-dopiero wrlóciłyśmy.Jagoda ładnie zasnęła,dopiero teraz sie obudziła.M jest z Niną na zajeciach z angielskiego.Jenn ja też targam gondole na 4 p...

reklama
Doggi, ona zawsze tyle siedzi u mnie. Gaduła z niej niezła. Wyściskała mnie, wycałowała, powiedziała ze super mama ze mnie, a na koniec zacięła sie w windzie! :D

No położna była wszystko ładne pięknie od wtorku 170g ;-) więc piękny wynik, już ma 2640g :-) :-D wszystko ok ;-) pępuszek ponoć ładnie się goi chociaż dla mnie jest fe :-p :-D niech już odpada dziad :-p

DOGGI - termin Ci minąć :-D (suwaczek :-p )

LEYDEEK - fajna taka położna ;-)

EMILCHEN - super że tak Ci się udało wygrać walkę z cycowaniem ! :-) :tak: no i super że te Twoje płytki dobrze ;-)

JEŻYK - udanej zabawy na imprezie ;-)

Jezuuu obejrzałam ukrytą prawdę ... jestem odmóżdżona ... :laugh2::laugh2::laugh2:

Byłam dwie godzinki. Mały trochę pospal trochę się z Piotrkiem pobawił, trochę poczuwal i ogólnie było ok. Na drugi raz odciagne mleko do butelki i zobaczymy czy chwyci butle.

Femme- to super wynik.

reklama
A mnie się udało zasnąć na godzinę, cóż za luksus.. Mały jeszcze śpi na szczęście, więc zabieram się za czytanie.
Dzisiaj planuje pierwszą samotną noc małego w jego pokoju (który kiedyś był naszą sypialnią :-)).. czas żeby rodzice się wynieśli ;-) Przynajmniej będę mogła mu porządnie wywietrzyć przed spaniem i ochłodzić przy okazji.
Czy Wy wszystkie macie maluchy przy sobie w ciągu nocy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry