• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

McPearl spokojnie ja w pierwszej ciąży też tak krwawilam i to 7 tygodni brr teraz też troszkę jeszcze krwawie a to 5 tyg już no ale jestem po cc :-/

reklama
U mnie to krwawienie jakieś dziwne jest, bo po tygodniu przeszło...na tydzień...
Później miałam 2 dni takiego troszkę większego krwawienia i znów przerwa, a później raz na jakiś czas takie jakby plamienia.

Pojechałam z dzieciakami do Rzeszowa.
Tymko mnie wymęczył na małpim gaju, ja nie wiem jak dzieciaki mają siłę tak włazić i złazić, przeciskać się.
Ja po jednym razie miałam dość.
No, ale najważniejsze, że się wybawili.

Alecta- uwielbiam Cię. Będziesz moją wikipedia od dziś. :)
A w ogóle to super że wyjazd się udał.
A jak tam mąż dawał radę z Lilką? Dała mu popalić?

Jeżyk służę zawsze pomocą :-D

No na początku Lila dała popalić :-P
Rano pojechałam na miasto odebrać pit z pracy i załatwić oc i na dole już słyszałam jak się drze :-P
A jak pojechaliśmy to Ł mówił, że na początku był hard core, ale wziął ją na spacer więc sobie pospała, po powrocie zjadła mleko i do teraz śpi.
Ciekawe tylko co w nocy będzie robić mała wariatka :-D

reklama
Mój to by siedział z małym na rękach nieruchomo, nie pomyślałby by wyjść, nawet na ramię nie weźmie bo go obrzyga jeszcze :-D eh

Alecta super, że wyjazd udany :-)

Młody wlaśnie wykąpany i wrzeszczy :-P dość patrzenia w sufit... Moje plecy mają dość, marzę by się położyć aaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry