Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ze szpitala wypuszczają jak spanie do ok.12. Ponizej zoltaczka nie wymagająca fototerapii i leczenia. Ale norma jest do 1,5. A wiec jeszcze troche zeby calkowicie zeszla. On juz ladnie rozowy. Widac ją tylko w oczach.
Ja poszłam spać przed 21 i powiem wam ze udało mi sie przespać 8h. Co prawda z przerwami, ale sie udało. Mała jak poszła spać o 20 to wstała 1.30. Potem o 5 i teraz o 7.30 bo znów sie spina i próbuje kupkę zrobic.
U nas jedzenie o 1 i potem o 5.. Teraz jeszcze mały śpi, a ja głupia już wstałam, głowa mnie boli potwornie.
Znowu piękna pogoda, więc na spacer na pewno pójdziemy. alecta co to, jakaś grypa żołądkowa? LayDeek 8 godzin snu brzmi tak pięknie :-)
Tez jestem w szoku :-)))
Teraz wietrzymy tyłek. Leży maluch bez pieluchy, łóżko zabezpieczone przed atrakcjami :-)
Mamusie karmiące naturalnie! Pijecie kawę ?