reklama

Styczeń 2015

reklama
femme fatal - a próbowałaś herbatniki? Podobno dobrze jest zjeść ze 2-3 jeszcze w łózku, odczekać z 10 - 15 minut i dopiero wstać. Siostra twierdzi, że u niej takie coś znacznie zmniejszało mdłości.

Hej dziewczyny! Dzis dopiero dolaczylam do forum, oczywiscie z nudow jak i z tego by zdobyc troche cennych info ;-) termin wg miesiaczki mam na 7.01. Wg badania na 05.01. Mam krwiaka wielkosci 4cm, dzidzia ma 3,1cm. Czy ktoras z Was ma lub miala podobnyproblem? Biore duphaston i nospe, caly czas plamie na brazowa, krwiaka mam od 8tc. Jak to jest i bylo u Was?

euforia, super, że piszesz, cieszę się, że krwiak się wchłonął ;)

agulqa witaj! kilka dziewczyn niestety także ma ten problem.

Oj ja też pogryziona przez komary. A najlepsze to, że wybraliśmy się na spacer całą 4-ką, a tylko mnie pogryzły...

Dziś mam zamiar robić gołąbki... Też mi się zachciało na taką pogodę.. :P

Nieobecna a wiesz ze akurat jem haha a nigdy o tym nie słyszałam :-P zobaczymy

Gosia dla was również zdrówka

Agulaqa - euforia miała krwiaka i się wchlonal pisała o tym ze 2 strony temu ;-)

NIEOBECNA - :szok: a wiesz że mi lepiej po tych herbatnikach ...muszę się zaopatrzyć coś czuje że to będzie moje ulubione danie w najbliższym czasie :-D

Lecę na miasto jakieś sandały muszę Ninie kupić bo zeszłoroczne już zdeczko przymałe ;-) miłego dnia :-)

reklama
Witaj agulqa!
Zdrowia dla tych wszystkich chirowitek, mam nadzieje ze wszystko bedzie OK. Lece zaraz wyniki zrobic, bo czuje sue straaaaasznie slabiutko, a wieczorem bedziemy podgladac naszego robaczka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry