reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

McPearl Twoja ulewa, a moją się przed chwilą obsrała po plecy.
A najlepsze, że nawet słychać nie było jak sra tylko tak po tajniaku to zrobiła.

reklama
Jagoda ładnie spała,zasneła o 21,pobudka o 2.30 i potem o 6.30,teraz śpi dalej.niestety Nina już nie śpi ponad pół godziny,masakra...czemu w weekend wstaje szybciej niż do przedskola...

U nas też nocka spoko.
Jedna pobudka o 3.30 później po 6 i nadal śpi mój bąbel :-)
Ł poszedł właśnie do sklepu po coś na śniadanko i trzeba się ogarniać zaraz i za obiad brać

alecta, WOW! Tosia waży 19,5kg :-D Farbę kupiłam Majirel :tak:

McPearl,
u nas też ulewanie :crazy:

U nas też nocka w miarę, oczywiście w ch.uj pobudek, ale bez płaczu, spanie na brzuszku + aplikacja z szumem padającego deszczu dają radę :-D

U nas standard, pobudki co 3h więc luksus i o 6 oczywiście prężenie na bączki więc spanie u mnie na klacie :-) Młodemu włosy zbrązowiały już. Ciekawe czy będą mu wypadać jak dziewczynom...Im czarne się wycierały, hmm

Hej, dopiero nadrobilam wczorajszy dzien
Ja u rodzicow
Mlpdy wczoraj plakal caly dziem wiec i mi rycxec sie chcialo
Byla znajoma polozna i mowi ze nie woe co mu moze byc
Moze brzuszek, ale miekki i kupy sa i baki
Juz sama nie wiem

Pozniej padl o 18 i spal do 22.30
Kolejne pobudki o 1.30 i 4 i tu juz godzinny placz
I obudzil sie o 7.30
Teraz juz zaliczyl pierwsza dzienna drzemke 10mim
Czyli standard od kilku dni
Mama z nim teraz siedzi w pokoji a ja w kuchni by nie sluchac zadnyk stekan ;-)
Ubiore sie chyba za chwile i wyrusze na spacer... niech sie dotleni i licze ze pospi chociaz troche

reklama
Do góry