reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny, przynajmniej będziecie miały niezłą kondycję i biceps ;)
Ja mam w bloku wielką klatkę schodową, więc moje wszystkie 3 wózki stoją na dole. Plus kilka wózków sąsiadów:)

reklama
Uff to dobrze, że zawsze mam auto pod blokiem i wózek w bagażniku :p

Po 15 odebrałam mamę i siostrę z dworca i tak sobie siedzimy.
Lila już wykąpana, zjadła butle i śpi :-)

sprite właśnie się objadam tortem,a poza tym sernik,jabłecznik i zawijaski z ciasta francuskiego ze szpinakiem,fetą i suszonymi pomidorami :-) pycha
a Twoja wyprawa wygląda nieźle :happy:

Ja mam na dole pseudo wozkownie gdzie mieszczą się ledwo 2 wózki, ale jest i ułatwia to życie bardzo bo windy brak.
Mój śpi od pół godziny
Planujecie chodzić z bobasami na basen? Ja chyba od kwietnia zacznę.
Megami wow..długa przerwa w spaniu. Ja muszę drugą chuste sobie zafundować bo moja ledwo starcza na kieszonkę a jakoś bardziej do mnie przemawia niż kangurek
Alecta mój młody dziś tak głośno kupę robił że moja mama przez telefon usłyszała :-D

Kurde młoda obudziła się na cycka po 5, poszła spać, a ja nie mogę zasnąć :-/
A później będę łazić jak zombie i nie będę miała na kogo zgonić :p

Ł dzisiaj po 10 wyjeżdża i wróci dopiero w piątek buuu :-(

Elutka to Kubuś musiał mieć ładny "wyrzut" hihi

Elutka, ja chodziłam z Antkiem na basen-zajęcia dla maluchów. Można chodzić jak dziecko ma skończone 3 miesiące (musi dobrze trzymać główkę). Takie zajęcia są fajne na sam początek, bo pokazują co robić z dzieckiem w wodzie, jak bezpiecznie sobie podawać itp. My po kilku takich spotkaniach zaczęliśmy już sami chodzić. No i jest jeszcze jeden warunek- basen bez chloru z cieplejsza niż normalnie.

A moja dziś dała popis. Jak wstała o 1 w nocy tak padła po 4. :/

Nieobecna - ooo no to rzeczywiście niezły popis...

Aaaa moja starsza córa dziś wraca... Znów będzie gwar :-p

Miłej niedzieli!

Nieobecna mam właśnie takie basen gdzie jest cieplejsza woda i powietrze i woda nie jest chlorowana. W kwietniu to tak akurat będzie miał skończone 3msc :-)

Co do kup, to Ignacy wczoraj dał pokaz, co myśli o tatusiu - podczas przewijania strzelił tak, że cała szafa, cała podłoga, cały przewijak, całe ubranko i cały mąż w kupie :-D

Hehe, 10 rano, a u mnie już muffinki stygną, szarlotka się piecze, czekamy na gości
laugh.gif

reklama
My bedziemy chodzić na basen od kwietnia,z Niną też chodziliśmy i chodzimy nadal i ona uwielbia wode.wczoraj upłynelo na zakupach,spacerach i obiedzieu teściów.w nocy ok,zasne£a o 21,pobudka o 2 ,6 i w koncu o 9.ale by£a zneczona bardzo i niewiele jadła nawet tylko od rau zasypiała bo po południu wczoraj spała raptem 30 minut od 13 do wieczora...teraz M jest na basenie z Niną ja bede kończyć sprzątanie...a po południu wezme Nine chyba do jakieś sali zabaw...

Do góry