Ja jak dokarmiam Młodą "na śpiocha" zanim sama się położę to też nie zmieniam pieluchy - żeby przypadkiem jej nie wybudzić.

Ale jak już się budzi z wrzaskiem na karmienie to zmieniam.
My też przechodzimy niedługo na pampersy 3, bo 2 już nam się kończą. A na pępkowe poprosiłam o tony pampersów w rozmiarze 3 (bo z tego co pamiętam baaaaardzo długo ich przy Antku używałam), więc mam 10 paczek po 70 sztuk w tym rozmiarze.

Koledzy Męża się postarali.
Co do dady - z tego co wiem są 2 rodzaje. Jedne normalne i drugie dada premium. Jak dla mnie te pierwsze są strasznie sztywne, za to te premium rewelacja - znacznie lepsze niż pampers. Szkoda tylko, że odkryłam je dopiero teraz, gdy Młody używa już rozmiaru 5.
dziuneczka - nikt Ci chyba nie powie które butle lepsze.. bo podejrzewam, że każda z nas jest wierna jednej marce.

My kupujemy avent z jednego powodu - nie muszę co jakiś czas wymieniać całego asortymentu, kupować kubków niekapków itp. bo cokolwiek dokupię pasuje do tej serii. Np. do butelki wystarczy dokupić uchwyty czy dziubki do niekapka a nie wymieniać całość. Do bidonu mogę założyć smoczek itd.
Rozliczyłam pit - będzie zwrot podatku, w końcu będę miała w sypialni prawdziwe łóżko!

I skończy się spanie na samym materacu.

Jutro kupujemy!
Mój Starszak co chwilę doprowadza mnie do płaczu. Musiał podsłuchać jak rozmawiałam z Mężem o tym, że idzie do szpitala... Zdejmuje skarpetki (a robi to średnio 3 razy na godzinę), pokazuje na palce u nogi i mówi: "Pani ciach ciach. Antoś ała". Co słyszę te słowa to ryczę.. ;(