Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doggi to Jagoda jak Twój Stachu dzisiaj,zasneła o 9 obudziła sie o 12,zjadła i przed chwiką znowu zasneła...i tobez jedzenia...byłam u innego dermatoliga,też mówi żenie ma piwodu do niepokoju wiec już hestem spokojniejsza.
tak ,w drugiej klasie,ale w sumie było to wymuszone narodzinami Gniewka,a teraz tak mi Mikołaj wydoroślał,że wraca też sam mimo,że ja spaceruje w godzinach jego powrotów ze szkoły i chce wracać z kolegami ;-)
a gdybym pracowała to nadal byśmy chodzili razem,bo pracuje blisko szkoły i też miałam na 8
Indi - jak piszesz o swoim bąblu to jakbym czytała o swojej starszej córce. 4 godziny chodziłam z wózkiem a ona przysnęła na 20 minut. Od roczku w dzień już nie zasnęła w ogóle. Była bardzo ruchliwa no i nadal jest ale ADHD nie ma. Z takim dzieckiem jest trudniej ale dasz radę :-)
Mój starszy syn był bardzo ruchliwy. Spał 4 razy dziennie po 20 min. Zasypiał na noc o 21.30, ale i tak budził się na jedzenie co 2 god. Karmiłam go w nocy do 3 roku życia!(oczywiście już nie co 2 god, tylko raz-butla). Żadne metody na przespanie nocy nie działały. Tylko dużo stresu i nerwów poszło. Teraz z młodszym synkiem jest lepiej, jednak nie ze spaniem... Śpi 3 razy dziennie po godzinie. No i nocne karmienie też mamy:/ ale już jestem zahartowana i jakoś daję radę
Jak jutro nie przestanie boleć koniecznie idź do dentysty. Ja miałam rwany wciąż na mikro znieczuleniu, korzenie haczykowate więc rzeźnia w dziaslach i następnego dnia Już prawie nie czułam
U nas mamy już rytm dnia - pobudka o 6.00-6.30, później drzemki 8-9, 11-13 i 15-17, czasem śpi krócej, niz te 2 godziny, dłużej nie daję i budzę ;-)
Kąpiel o 19 i do 20 już śpi na noc.
No i dziś rekord rekordów - spał od 19.30 do 1.30, ale chyba dlatego, że dostał Nurofen przed snem na ząbki
Pewnie dla równowagi dziś nie będzie spał wcale