reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Podobno mleko 1 nie bardzo różni od 2, a 1 ma bardziej restrykcyjne normy przy produkcji, tak napisali specjaliści w nowych zaleceniach, co pewnie na reke producentom nie jest :p

Zuzanna a dorośli też jedzą jak w zegarku i z miarką porcji? Skoro nie chce na raz wiecej to cóż począć. No na mm nocne pobudki niewygodne.

reklama
Hejka, my byliśmy dzisiaj załatwić formalności u księdza i chrzcimy Miłosza 15.08, nie wiem jeszcze jak go ubrać, po sklepach chodziłam i nic ciekawego nie znalazłam
.. Macie może pomysły gdzie kupię coś eleganckiego młodemu? przez neta nie wchodzi w grę, bo chciałabym to zobaczyć przed kupnem...

Megami my na noc termos z gorącą wodą + szklanka z zimną i na śpiocha robimy mleko :p a na początku wstawalam kilka razy gotowalam wodę i potem studzilam... To była dopiero masakra :-D

Ostatnia edycja:
Megami, ale na mleka "1" nie może być promocji i są drogie, w porównaniu do "2", "3", które czasem na promo w marketach kosztują dużo taniej, więc producent zarabia więcej :tak:

Ja mam podgrzewacz - wstawiam wieczorem butlę, w kapslu mam odsypaną mieszankę, robię mleko, wstawiam następną butelkę z samą wodą i tak do skutku :-D
Ale teraz w nocy już nie je, więc trzymam wodę na śniadanie o 7 :tak:

My mamy w sypialni czajnik, pudlo z mlekiem, zimna wode I butle, wiec zrobienie mleka to nie problem. Bardziej sie po zy kp mecxylam, bo butle to on polknie w moment, a na cycu wisial I wisial, przez co bylam jak zombie.

Co do mleka to dziecko moze byc na 1 do 1 roku zycia, nie ma za duzej roznicy w skladzie 1 I 2 poza tym, ze w 2 sa chyba wieksze ilosciach bialka na 1 porcje.

Nulini, u nas to mleko co moj ma kosztuje zawsze tyle samo odkad pamietam, £9.99 :) ta sama cena jest na 1 co na 2 I 3. Nigdy nie bylo jeszcze na nie promocji odkad maly zyje.

reklama
Megami to fakt muszę to "zaakceptować", że moje maleństwo lubi nocne jedzenie :) a dzisiaj po raz pierwszy młody przeszedł do klęku prostego i próbował wstać :) - nie spodziewałam się, że to tak szybko pójdzie... a przy próbie siadu zaliczył gwoździa i krzyku było... i wielki guz na czole
:(

Do góry