• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
A ile on waży?bo jak dla mnie to on dużo tego mleka wypija...nasze dzieci to powinny w sumie jesć 5-6 razy dziennie...a próbowałaś mu dawać pić zamiast mleka?może tomlaskanie to nie na jedzenie jest?

Miesiąc temu był ważony 10,1/76 cm. Wody w ogóle nie chce mi pić ani łyżeczką, ani butelką, ani niekapkiem :/

Nulini: to jajecznice też można ? bo mi mówią że tylko żółtko połowę do zupki podawać.

To kawał chłopa. Mój podobnych gabarytów ;)

Jasne że można jajecznice. Weź wyrzuć te schematy :-D Nie wiem co Ci doradzić. Mój jak głodny to przychodzi, przykleja się i mnie pożera (noga, plecy, ramię - nieważne :laugh2: ) lub krzyczy dadadadada... Gdy nie ma reakcji to jest krzyk i ryk. Chce jeść to mu dawaj.
Może on gadać chce? Dlatego mlaska i coś tam jęczy :-D

Raz tylko coś podobnego do mama powiedział i na tym się skończyło. A jajecznice na czym usmażyć? Opierałam się na schematach, bo jestem ciemna w tych kwestiach :( matuli pytam co robić co i jak to twierdzi, że jest starej daty i nie będzie się udzielać, teściowej się pytam to ona nic nie wie i takie to moje życie:(

Andzelika, poczytaj o BLW. Nawet jak nie będziesz stosować, to zobaczysz, że można karmić dziecko bez spinania i nerwów :-) Może jeść z rodziców talerza itd.
Jajecznicę najzdrowiej bez smażenia, na parze (miseczkę na garnek z wodą i np. na masełku w tej miseczce rozbełtać i aż się zetnie), ale część mam tu i smażoną daje.
PO 6m może jeść WSZYSTKO! (poza szczegółami o którymi pisałam kilka postów wcześniej).

reklama
Młodemu przy każdym ubieraniu przeskakuje coś w barku, czy to jest normalne czy lepiej iść do lekarza? zaznacze, że podczas przebierania jest jeden wielki ryk i rzuca się na prawo i lewo:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry