reklama

Styczeń 2015

reklama
bada m. no same tabletki faktycznie duże :tak: ale pewnie dobre, skoro lekarze tacy zgodni. Moja mówiła mi dlaczego są dobre, ale nie pamiętam - że najlepsza dawka jodu chyba...
u nas w aptece nie było no ale ja mieszkam w małej mieścinie i tu dużo trzeba zamawiać.

to ja zamawiam bardzo często przez internet leki bez recepty, kwas foliowy,przeciwbólowe itp. więc teraz też mogę wziąć kilka opakowań więc będzie taniej,bo ceny w aptekach mnie powalają.Np. tabletki na alergie płaciłam za najtańsze 10 zł,a na allegro za porządne ( alertec,zyrtec )płace 5 zł

perełka wow ale masz progesteron! Ja robiłam w 10 tyg ciąży i miałam 38 ng/ml a biorę luteiny aż 150 mg dwa razy dziennie! szacun! a może bliźniaki ? :-D

emilchen na pewno jedno serdunio biło ostatnio :) chociaz wcale bym sie nie pogniewała za bliźnięta :)

bada m dziękuje za dopisanie do listy :)

co do obiadku, to bylam po pracy z moim m w banku, a koło banku jest smażalnia ryb. I tak mi zapachnialo, ze nie bylo mowy, zeby stamtad odejsc. Wsunełam 2 rybki z frytami, surówka i obiadu nie musialam gotowac :)

Femibion Natal 1 brałam kiedyś przy staraniach, bo jako jedyny w Polsce preparat zawierają kwas foliowy w lepiej przyswajalnej formie (metafolina o ile się nie mylę) ale drogie było :( zresztą te tabletki też chyba do najtańszych nie należą, ale jak jest już dzidzia to jestem skłonna zapłacić, tym bardziej , że wiele z moich leków kosztuje więcej.

reklama
Z cyklu "lubimy się dołować": sprawdziłam kartę ostatniej ciąży... Ważę tyle, ile ważyłam w 23 tc :-p

perelka to się nazywa zachcianka hehe:-D

bada no niestety w aptekach tak jest... I w każdej inna cena... 3 na jednym rogu a rozbieżność... Co się da to faktycznie lepiej przez internet :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry