reklama

Styczeń 2015

reklama
Też bym chciała posiedzieć na wychowawczym ale nie wiem czy podołamy finansowo. To moje takie ciche marzenie, ale bez zmiany pracy mojego M na lepiej płatną to mogę zapomnieć...

ja dostanę z opieki 400 zł mam nadzieję,ale to tylko dla mających przyznane rodzinne,czyli dochód nieprzekraczający 530 zł na osobę
u mnie na jedno wyjdzie,bo pracuje na 5/8 etatu i jak dostanę te 400 zł i 3 rodzinne i 100 zł dodatek na trzecie i kolejne dziecko to prawie moja pensja,a przynajmniej będę z maluchem w domu,bo tak to przedszkole od 3 lat (skończonych)

Ostatnia edycja:
U mnie wychowawczy nie wchodzi w grę - nie damy rady się utrzymać z jednej wypłaty, kredyt i te sprawy...

Co do samopoczucia dzisiaj to w sumie nie narzekałam do teraz - jedynie zawroty głowy ale to da się znieść. Niestety właśnie wracają mdłości bleeee

No właśnie. Mdłości mnie znów dzisiaj dopadły. Podejrzewam nawet, że jak przyjmuję systematycznie duphaston to mnie tak dopadają. Jak mi się czasami zapomniało wziąć jakiejś tabletki to nie mdliło mnie...
Też się boję, że nie uciągniemy z jednej pensji i trzeba będzie wrócić do pracy.

rozumiem ,każdy ma inną sytuacje,mój m już wprawiony bo już utrzymywał nas 4,to i 5 da radę (mam nadzieję ) wszystko potrafi to zawsze coś znajdzie :-D
McPearl też mam wrażenie że Duphaston wzmaga mdłości

Mc Pearl u mnie nie ma reguły :-( czasem męczą cały dzień, czasem z rana z przerwą, dzisiaj chwyciły pod wieczór... nie odkryłam zasady jeszcze ;-) ale mam nadzieję, że max kilka tyg i będzie lepiej??

Ja na wychowawczy nie mogę iść bo nie damy rady z jednej wypłaty przy.dwójce maluchów. Tym bardziej ze chcemy wyprowadzić się. Ja przy dobrych wiatraczki wyciągam dwukrotnie tyle co mąż i mam elastyczny grafik,dodatek do żłobka,na święta,wczasy pod grusza itp

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jak pójdę do mojej gin we wtorek to może powie, że mogę odstawić leki...właściwie nic się nie dzieje. Plamień nie mam, bólów szczególnych też nie...Zobaczymy co powie, jutro zaczynam 10 tc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry