reklama

Styczeń 2015

Nulini, mam nadzieje ze w pracy sie jakos rozwiaze. Ja juz sie nauczylam, ze problem w pracy traktuje ze stoickim spokojem, ja juz mialam takie kazdy tutaj ze skobczylo sie na nicnych wizytach w szpitalu, peiblemami z sercem itp wiec teraz tylko odluczam dni do macuerzynskiego I juz tu nie wracam. Nulini, jakos to bedzie. Czasami zgrzyty w pracy piwiduja, ze many mitywacje zeby znalezc cos lepsze go. A masz niech CIE nie wpuenia, wyslij go raczej po cos dobrego DLA Ciebie, niech Ci dogadza :)

reklama
Witajcie. Długo mnie nie było. Znów byłam w szpitalu. Szczegóły na wątku usg, wizyty...Obiecuje Was wszystkie doczytac. Trzymam kciuki za Was wszystkie mamuśki:-).

Dzisiaj chyba jakiś taki "dołowaty" dzień :-( ja o pracy to nawet myśleć nie chcę, mam nadzieję tylko, że za 2 lata wiele się może zmienić...

Gucio wrócił z przedszkola z gorączką 38,5 i leży biedaczek z mokrym ręcznikiem na głowie i nóżkach :-( a już było tak pięknie i nie chorował... ale ta pogoda też taka pokręcona to co się dziwić, że dzieciaczki chorują :-(

Indi, samą pracą się nie przejmuję, bo już do niej nie wracam - zamknęli biuro. Ale od stycznia nie mam wypłaty o czasie i naprawdę te 6 miesięcy szarpania się o pieniądze, proszenia, dzwonienia i pisania wykończyło mnie totalnie, nic zaplanować, nic kupić, bo nie wiadomo, kiedy pensję dostanę i czy w ogóle dostanę. Biuro zamykali 29 czerwca, w następnym tygodniu miałam dostać dwie pensje. Minęły 3 tygodnie i pieniędzy nie ma, więc jak ja mam żyć? Gdyby nie to, że mieszkamy z rodzicami, to bym trawę żarła... I jak się mam nie denerwować...

agulqa, ja jestem na zwolnieniu, ale ZUS płaci dopiero po 31 dniach, czyli wypłaci mi dopiero w sierpniu, a ja od kwietnia nie mam pieniędzy...

malinka, a gorączka spada? U nas nie spadała i angina :-( zdrówka dla Gucia!!!

Dziewczyny, zdrowia wszystkich chorujacych dzieciaczkow. Nulini, to faktycznie niewesolo, ale nie denerwuj sie, masz dach NAD glowa, macie co jesc, wiec nie przejmuj sie. Jakos to bedzie. Napewno znajdziesz cos lepszego :)

reklama
Aza , Gochson gdzie wy się podziewacie ? Wychodzić :-)

maadlen mam nadzieję,że najgorsze już za Tobą
Szybkiego powrotu do zdrowia dla waszych malców

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry