reklama

Styczeń 2015

A ja dzis kiepsko sie czuje. Nie moge znalezc sobie miejsca, chce mi sie spac a jem bo musze :-( jeszcze moi domownicy do diety lekkostrawnej zaliczaja mrozone pyzy z miesem w srodku ze skwarkami z boczku. I nie przetlumaczysz :-(

reklama
A my właśnie jesteśmy w drodze do domu.
Aż boję się na wagę wejść po powrocie, bo wszyscy nas ciągle jedzeniem faszerowali.
Ehh mam nadzieję, że na 20 dojedziemy

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Wkurzyłam się, chciałam zrobić pierogi i mi ciasto nie wyszło :-D:-D Żeby takie coś zepsuć to trzeba być mną... :-D No nic, będzie makaron z truskawkami :laugh2:

Albo mna :) mi nawet sos do spaghetti z przepisu wychodzi niejadalny, jeszcze dodam ze z ksiazki z przepusami o ciekawym tytule ' hungry student' czyli jakbym miala wspomniec moje zdolnisci kulinarne z czasu studiow to wyjsc z zanrazarki, wsadzic do mikrofalowki, zjesc :)
Nie zeby mi sie jakos owe zdolnisci rozwinely :)

Indi, niekończące się problemy w pracy. Wciąż nie mam pensji za 2 miesiące i już jestem strzępkiem nerwów, a na dokładkę mąż wyprowadził mnie z równowagi i gotowe...

Megami spalam ponad 2h. Dluzej sie nie da bo wszyscy tu maja twardy sen i jak ktos spi to reszta krzyczy a on i tak spi. No i jak ja spie to reszta chodzi i ske drze a ja juz nie spie. Nulini ja mam dzis zly dzien bez powodu, ale az mi sie przykro zrobilo jak o Tobie pomyslalam :-( dobrze ze ja w budzetowce i kase zawsze mam o czasie

reklama
Mi sklep w zeszłym miesiącu splajtowal i teraz jeszcze musze w chu** rzeczy się pozbyć wyposażenie itp a czas leci lokal tylko do końca miesiąca mam eh :-/

Bardzo fajny film leci na Polsat film "w pogoni za szczęściem" będę ryczec jak głupia znowu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry