reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam przepraszam ze tak zmienię temat ale raczej nie dołączę do dyskusji na temat porodów:)
Widzę , ze Wy już miałyście cały szereg badań a ja oprócz usg nic tylko lekarz kazał mi co tydzień sprawdzać poziom progesteronu ze względu na wcześniejsze krwawienie. Morfologie miałam robioną tydzień przed owulacją i teraz nic i tak się zastanawiam czy to normalne?

Do któregoś tam tygodnia muszą zlecić daną porcję badań. Może skoro masz w miarę aktualne to się nie spieszy :tak: Była gdzieś w necie rozpiska ale nie mogę znaleźć...

Ostatnia edycja:
Demolka2 powinnaś mieć Zlecone podstawowe badania dla tego etapu ciąży

A bierzesz luteine?

Dotarła do mnie paczka z Mama Coffee. Właśnie sobie kawkę zrobiłam, smak toffi. Myślałam że będzie lepsza. Tego smaku wogole nie Czuć

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Demolka, ja tez w kwestii porodow zielona :) co do badan to tez nie mialam zadnych robionych pod katem ciazy, w UK do 3 miesiacach to raczej nie traktuja powaznue, selekcja naturalba, nie dostaje sie duphastonu ani luteiny. Ja na USG bylam prywatnie. Na jrew tez piprosilam lekarza o skueriwanie bo mam sklonnisci do anemmi nuestety a czuje sie strasznie slabiutka wiec myslalam ze to to. Puerwsze ificjalne ciazowe USG I wyniki w szpitalu mam chyba 7 lipca.

ja chodzę prywatnie miałam już 4 usg, 3 progesterony i bete i żadnych innych dla ciężarnych a dupka mam też ful bo jak to gin powiedział przez dłuższy czas będzie ze mną nierozłączny:)
No właśnie Megami patrzyłam na takie rozpiski i tego jest trochę

reklama
Demollka, ja na razie zrobiłam na poczatku pakiet krew, hormony (łącznie z tarczycowymi) i wirusówke ( toxo, cyto itd).

Teraz badałam w zeszłym tygodniu tylko krew, wątrobowe i progesteron. Biore 2x2 luteiny (100mg dopochwowo). Teraz progesteron wyszedł mi wysoki - 60 ng/ml (nie wiem, czy dobre jednostki podałam, a nie chce mi sie szukac).

Wizyte mam 24.06. i kolejna juz 03.07 juz u lekarza, który bedzie ciaze prowadził.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry