reklama

Styczeń 2015

Perelka - Wiem, wiem :) Mi wymyślali takie zajęcia jak np. przez 4 godziny otwieranie kopert i robienie zwrotów korespondencji - można było zwariować. :D
Na szczęście miałam taką pracę, że mogłam pokombinować i udawało się nie siedzieć 8 godzin przed komputerem (np. jednym z moich obowiązków było sprawdzanie, czy na organizowanych dla naszych kierowników szkoleniach jest dobre jedzenie - więc jechała do hoteu, w którym było szkolenie i jadłam...) ;)

reklama
Witam Was wszystkie serdecznie. U nas też leje od rana. Niestety. Jak ja nie lubię jak pada.
Ja też pracuje w biurze i praktycznie to jest nierealne aby ograniczyć siedzenie przed komputerem do 4 godzin dziennie

Aza to ja sprubuje przesłać trochę słońca ,bo nieśmiało wychodzi :-)
Mam kartę urlopową w ręce ,jeszcze kilka godzin i miesiąc laby :-)
Dentysta też mnie czeka,aż się boje i przeciągam :baffled:
Famme mam to samo mega przeziębienie,nos mi już odpada
Piersi mniej mnie bolą,ale za to swędzą jak cholera

agus, ale fajnie, dużo rzeczy Ci odpadnie do kupienia :-D Ja od poniedziałku schudłam 0,8kg, widać dla mnie ruch i ograniczenie żarcia to jedyny sposób, żeby się nie roztyć :crazy: Czyli póki co mam +2kg...

nieobecna, do denta zawsze chodzę prywatnie, ale to znajomy moich dziadków i nigdy nic nie płaciłam, tylko teraz już za stara jestem na ciągnięcie kasy z dziadziusia :-p

No i dupa zbita
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif

Niby oczyścił dziurę, ale ZWIJAŁAM się z bólu, bo chyba wszystkie nerwy mam na wierzchu, dał tlenek cynku i wizyta we wrześniu, bo teraz nie może mnie znieczulić, za wczesna ciąża, dopiero po 3 miesiącu...
A żeby było weselej, to mam 3 zęby do robienia!!!
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Żaden nie boli, nic nie widać, ale dentysta mówi, że w ciąży mi się posypią...
Dziadzio był ze mną i nic nie płaciłam, niby "po wszystkim" się rozliczymy...
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Nie mówcie mi nawet o dentyście - ja mam do usunięcia 3 ósemki :/ Jednej się pozbyłam przed ciążą a reszta chyba będzie musiała poczekać... A jeszcze nie zdążyłam "naprawić" wszystkich, które mi poszły w pierwszej ciązy :/

Bada a wiesz, że pomogło bo u mnie tez teraz słońce wychodzi :))

Co do zębów to ja porobiłam wszystkie przed ciążą bo wiedziałam, że się starać będziemy. Na szczęście mam pakiet w Medicover i płacąc przez rok 50 zł miesięcznie miałam dentystę za free. Zrobiłam wiec wszystko jak leciało. Nawet małe dziurki mi zrobiła bo mówi, że w ciąży mogą mi się powiększyć.

Ja mam super stomatologa ;) chociaz ma specyficzne poczucie humoru. Usuwal mi juZ 3 osenki jedna 2h chirurgicznie i nawet po nie spuchlam ;) a w nagrode zawsze dostawalam naklejke ...

uploadfromtaptalk1403774541835.jpg :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1403774541835.jpg
    uploadfromtaptalk1403774541835.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry