reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey, my byliśmy dziś na "Jak wytresować smoka 2". Mały oglądał całą tylko ostatnie 15 minut zaczął się kręcić. Zaliczyliśmy jeszcze Maca i teraz ledwo chodzę z obżarstwa.

Doggi hallooo..... No kurka, cały czas o niej myślę. Już oczywiście czarne scenariusze mam przed oczami.

Ewi ja też do chudzielców nie należę. Ważę tylko jak jeszcze nigdy w życiu. Po ciąży będzie się trzeba wziąć za siebie :)))

Jusia ja brałam L4 u lekarza pierwszego kontaktu i wystarczy pokazać kartę ciąży, on wpisuje kod B i 100% jest :)))

My mamy ten sam co nulini- Medel Family już od 8 lat i zero awarii, też ma rożne maseczki, nam sprzyja.

Jeśli chodzi o las,to lubie spacerować, ścieżką przez środek,przedzieranie się przez krzaki to nie moja bajka, ale jesienią chodzimy trochę bo mąż lubi no i chłopaki.

A ja znowu dalam się namówić na naleśniki i stoję już godzinę przy patelni, a im ciągle mało.

Powiedźcie mi jak to jest ze zwolnieniem. Jak byłam dwa tygodnie w styczniu to tamto liczy się do tych 33 dni które płaci pracodawca czy nie?? Dostałam właśnie całą wypłatę a na zwolnieniu jestem od 22 maja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry