Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Filipiamama, Zelka - może i zacofany ale piękny ja całe dzieciństwo spędziłam w wioskach pod Lublinem - Natalin, Marysin, Wilkołaz... W czerwcy mieliśmy być na weselu w Lublinie ale przez moje plamienia musieliśmy odwołać.
A najbardziej podoba mi się sposób mówienia ludzi z tamtych okolić.. taki miękki i śpiewny.
W końcu wzięłam się za cynamonki - wysypałam na stolnicę wszystkie składniki... i wtedy zauważyłam, że pomyliłam pudełka. Zamiast 6 łyżek cukru dałam 6 łyżek soli. No i kilogram mąki do wyrzucenia, robię od nowa.
Mam troszkę rodziny w lubelskim i oni śpiewają a nue mówią hehe zawsze jak wracałam z wakacji mówiłam z tym charakterystycznym akcentem:-)
Ja dzisiaj mam spaghetti na obiad:-)
Co do slodyczy to uwielbiam prawie wszystko! Choć ostatnio mam zelkowe zachcianki