reklama

Styczeń 2015

reklama
Cześć;)

Po długiej nieobecności znalazłam chwilkę. U nas w mieszkaniu wielki sprzątanie, mały remont i wymiana mebli, czas leci strasznie, nawet nie wiem kiedy mi tak ucieka. Weekend imprezowy, 32 lata skończyłam;)

U mnie dzisiaj ogórkowa i naleśniki z serem;)

Żelka kiedy robimy grilka;)?

Ja za to w nocy cala scierplam. Jakos zle sie ulozylam. Pozniej prxyjechal do mnie kumpel z poznania. Siedzielismy i gadalismy o pracy, starych czasach na szkoleniach itp. Milo bylo ;-) i bylismy z pieskiem na soacerku nad jeziorkiem. Na 17.45 mialam wizyte u gina. Szczegoly zaraz wstawie gdzie trzeba ;-)

Mcpearl fajna sprawa ten otulacz chyba. Ja zastanawiam sie czy zamiasy poscieli spiworka nie kupic.

Dziewczyny oszczedzajcie sie. Ja sie staram jak moge chociaz pomalu cos robie, wracam do 'zywych' ;-)

Doggi moja mama ma takie na tarasie ;-) caly tydzien u niej na nim przelezalan. Nawet jak zimno bylo to herbatka, lezaczek, kocyk i zycie jwst cudowne :-)

Femme komplecij pierwsza klasa!

U nas tez cisnienie niskie bylo, kawa z lodami nic nie dala. A w czasie jak bylam u gina chyba bylo oberwanie chmury bo wielkie kaluze ktorych nie bylo wczesniej, ale cieplo nadal :-)

Nulini jak zajedziesz meza to i bita smietana sie znajdzie ;-) (wszystkich bardzo przepraszam, przyznaje ze glodnemu chleb na mysli;-))

A ja dzis na obiad mialam pyszna pomidorowke!!! Mniaaami, dawno nie wyszla im tak dobra ;-)

Ja dziś poszalałam i byłam w Ikei, H&M, Lidlu i Biedronce. Po powrocie zrobiłam obiad i zaczęło moje dziecko dawać do wiwatu. Powiem Wam, że aż się przestraszyłam bo przez godzinę kopało, czułam jakbym w brzuchu miała drugie serce. Nawet mój maż widział jak mi brzuch się rusza. Poleżałam i trochę się uspokoiło a teraz znów siadłam do kompa i zaczyna. Serio dziewczyny się wystraszyłam. Powinnam się martwić?

Bada ja też uwielbiam Leczo... i jeszcze bigos.... tonami mogłabym je jeść...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry