reklama

Styczeń 2015

Femme dopiero 14 tydzień...

Ewi niby jak zbyt intensywne ruchy to też źle bo coś się może dziać ale w 14 tygodniu to nie wiem czy to też obowiązuje. Może już schizuję ale nie miałam czegoś takiego...

reklama
Ja też tak myślę ale serio się wystraszyłam. Zadam pytanie lekarzowi ale pewnie stwierdzi, że to niemożliwe czuć ruchy. W poprzedniej ciąży to nie wierzyli mi, że w 17 tc czułam bardzo wyraźne ruchy.

Kasiek ja już czuje od kilku dni ale dziś to normalnie jakby mi chciało z brzucha wyskoczyć. Zadałam pytanie lekarzowi to jutro odpisze. Wiesz sama, że po poronieniu już się myśli czy jakoś się nie poddusza albo inna inszość... Poleżę i tyle :))))

Agulqa serce to tak regularnie a tu jakieś wariactwo z przerwami hehe... Jejciu a jak to będzie mega żywe dziecko to ja z moim drugim ADHD zwariuję hehe...

Aza wiem ,ze się martwisz,ale będzie dobrze,nie ma innej opcji :-) ja też od wczoraj poczuwam mojego mieszkańca ,ale nie tak intensywnie jak Ty,to pewnie zależy od tkanki tłuszczowej ( mnie jej nie brakuje) i od tego gdzie ulokowane jest łozysko

reklama
Bada pewnie masz rację. W sumie mi lekarz o umiejscowieniu łożyska nic nie powiedział a wałek tłuszczowy to mam konkretny :))))

Agulqa świetny plan hehe... Chociaż wiesz, mój pierworodny też się długo tajniaczył, niby grzeczny a teraz latawiec mały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry