Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewi niby jak zbyt intensywne ruchy to też źle bo coś się może dziać ale w 14 tygodniu to nie wiem czy to też obowiązuje. Może już schizuję ale nie miałam czegoś takiego...
Ja też tak myślę ale serio się wystraszyłam. Zadam pytanie lekarzowi ale pewnie stwierdzi, że to niemożliwe czuć ruchy. W poprzedniej ciąży to nie wierzyli mi, że w 17 tc czułam bardzo wyraźne ruchy.
aza ja miałam od 18tc już bardzo wyraźne ruchy, kopnięcia - od tego momentu normalnie zaczęły się, więc wierzę w ten twój 17tc A jak teraz już czujesz to tylko powód do radości Tu podają, że od 14tc można wyczuć ruchy bobasa: Ciąża: kiedy zaczniesz czuć RUCHY PŁODU
Aza mi brzuch tak skacze jakby w nim drugie serce bilo caly czas chyba od 2tyg ;-) podnosi sie i opada. Ale bralam toxbardziej za to ze mi pikawa skacze ;-)
Kasiek ja już czuje od kilku dni ale dziś to normalnie jakby mi chciało z brzucha wyskoczyć. Zadałam pytanie lekarzowi to jutro odpisze. Wiesz sama, że po poronieniu już się myśli czy jakoś się nie poddusza albo inna inszość... Poleżę i tyle )))
Agulqa serce to tak regularnie a tu jakieś wariactwo z przerwami hehe... Jejciu a jak to będzie mega żywe dziecko to ja z moim drugim ADHD zwariuję hehe...
Aza wiem ,ze się martwisz,ale będzie dobrze,nie ma innej opcji :-) ja też od wczoraj poczuwam mojego mieszkańca ,ale nie tak intensywnie jak Ty,to pewnie zależy od tkanki tłuszczowej ( mnie jej nie brakuje) i od tego gdzie ulokowane jest łozysko