reklama

Styczeń 2015

też jestem ciekawa :happy:
Aza u Ciebie dzidziuś młodszy,u mnie starszy,za dwa tygodnie mam wizytę i jak będzie dalej przy tym obstawiał to " przyspiesze" sobie suwaczek

reklama
No nie ze zdjęcia :-D Zamiast wpisu do karty mam doczepiony wydruk pomiarów i tam przy jakimś skrócie "Sc tylna" ale może to nie to haha na pewno nie przodujące, bo to by mi raczej powiedziała :)

Szukam czy jest może o szyjce coś, ale dużo tu tych skrótów :-D

Edit. Ciekawość, zaspokojona, znalazłam, 4,5cm :-D chyba mnie jakas glupawka złapała, chichram sie pora spać :-D

Ostatnia edycja:
AZA na takie ruszania brzucha chyba za wcześnie miałam też tak ostatnio ale stwierdziłam ze to łożysko bo mam na przedniej ścianie

Ja wczoraj bardxo wyraźnie czułam bączka mojego na dole po lewej stronie takie pływające coś :)

Ewi, 100 lat!

Ja jeszcze zadnych ruchow Nie czuje, w sumie nawet nie eiemco mam czuc. Ponic to ucxucue jakby balonikow, pechetzykow czy bombelmow w brzuchu. Ja poki co mam zwyc ajne rewolucje zoladkowe I gazy, nic dzieciopodobnego Nie wyczuwam :(

Chwilowo to sama nie wiem czy to moje dzieciątko, czy zwykłe latanie w jelitach. Czasami jakieś pyknięcie czy coś czuję albo łaskotanie...mówią,że u wieloródek ruchy to tak ok 16 tyg. Czekam więc z niecierpliwością :)

Aza ja mialam na fotelu. Nie mowil nic jakos specjalnie tylko ze wszystko jest ok

Ja niby w srode zaczne 16tc a z usg dzis wychodzi 15w0d czyli jakby juz byl 16tc...

Kurcze dopiero nadrobilam, jakos nie mam ostatnio czasu tu posiedziec...

Ja mam znowu lozysko na przedniej scianie wiec ruchow wczesnych nie mam sie co spodziewac. Poprzednio tez tak mialam umiejscowione i ogolnie dosc slabo czulam ruchy na poczatku.

No i mialam cos napisac i zapomnialam co :-p Jesli o jedzenie chodzi to ja byc ciagle cos przezuwala. Okropne to jest, ssie mnie przez caly dzien prawie, ehhh bede wielorybem...

Spadam w kimono bo juz pozno a pobudka pewnie o 6.

reklama
Doggi powiem Ci, że na logikę to pewnie, że za wcześnie choć niestety teraz mam ruchy jak w 20 tygodniu. Nawet teraz położyłam się na brzuchu i dostałam zaraz kopniaki. Dziwne to jakoś. Zaskakuje mnie ta ciąża, jakaś dziwna hehe. Spoko, najważniejsze by do przodu :)

Megami to teraz rozumiem :) Muszę zajrzeć do mojego opisu ale nic nie kojarzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry