reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey męża oddelegowałam do pracy. Wczoraj wieczorem nie chciało mi się robić warzyw na patelnie więc wstałam o 7.15 i robiłam co by chłop nie umarł w pracy z głodu ;)

Agulqa ja też właśnie nic w kartę nie mam wpisane i zastanawia mnie to. Przed samym wyjazdem na wakacje poproszę lekarza aby sprawdził szyjkę abym mogła spokojnie jechać.

Cześć dziewczyny:?
Ja co wizytę mam wpisywane w kartę informacje o szyjce.

Kurcze jak mi się nie chce chodzić już do pracy, zlapalam jakiegoś okrutnego lenia.

Miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie wizyty, jeśli jakieś są:)

Aza- na każdym ginekologicznym badaniu wpisuje mi w kartę, ale na USG też badają.
Sama jeszcze nie wiem kiedy pójdę, zastanawiam się cały czas. Ginka już by mi wypisala jakbym tylko chciała.

Jezyk to dzięki za informacje, ja nie miałam w tej ciąży ani razu badania na fotelu i mnie to zastanawia. Ty jeszcze nad L4 myślisz? Bierz i odpocznij wreszcie, chłopaki mają wakacje to pojeździjcie nad jeziora a macie gdzie :))))

reklama
Witam! :-)

U mnie w karcie też skromnie, gdyby nie te wydruki to by pusto było :-D U mnie poprzednio dopiero w 9 miesiącu robiła badania wewnętrzne. W 40 tc to mi nawet wywróżyła rychły poród. Nie sprawdziło się haha.

Agulqa nie wiem jak teraz, ale do tej pory do becikowego potrzebne było zaświadczenie, że byłaś pod opieką lekarską przed 10tc i że byłaś na wizytach co najmniej raz na trymestr (gin wpisywała mi w odpowiednie rubryczki daty), więc pewnie nie będzie to miało wpływu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry