Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myślę,że aż taka dokładność nie jest brana pod uwagę ( z uwzględnieniem ilości dni w każdym miesiącu ) dzieciątko i tak nie wie co my tam w karcie ciąży mamy zapisane i tak jak nazwa wskazuje-przewidywany termin porodu
Ja tam wolę mieć napisane tak, jak być powinno A potem i tak dziecko zdecyduje Z Filipem miałam termin na 27 kwietnia, 2 maja byłam już w szpitalu, a i tak urodził się 4 maja i to przez cc
No niestety czasami maluszki są leniuszkami i trzeba im więcej czasu, a lekarze patrząc na termin juz by wywoływali, choć np. nie ma potrzeby bo wyniki ok a tak poza tym to racja, wyjdą kiedy zechcą, oby nie za wcześnie!
zdrówka dla Was!
Oby mi dzieci szybko zasnely bo padam...
witam wieczorowo a szczególnie nową mamusie no i u mnie się rozpadało a mamy dni miasta a pogoda nie dopisała a tak chciałam iść na Łukasza Zagrobelnego bo dzis u nas gra
Witam kochane!!
Ja niestety mam zla wiadomosc, bylam na usg a tam juz nie bylo pecherzyka ciazowego, najwidoczniej sie wchlonal i juz nic nie bylo widac oprocz przerosnietego endo.
Wiec kochane zegnam sie z Wami i zycze wiary, sil i cierpliwosci w tych 9 m-cach. Pozdrawiam
alecta to mi wg tego systemu liczenia zamiast 14 wychodzi 9ty (czyli termin wyłączony dla cyklu 28 dni w moim przypadku a ja mam po 36 dni) wiec wątpię żeby mnie taki termin będzie
Filipiamama a ci maluszek zrobi psikusa i wyjdzie w sylwestra
bada.m dokładnie, moja ola na świat już zaczynała się pchać w 35tyg i z lekarka modlilysmy się żeby do 38 dorwać a Ola tak się pchala nie pchała i urodziła się w 40w6d wiec jak zwykle zrobiła po swojemu