reklama

Styczeń 2015

Nulini dlatego właśnie przebrała to całe zalegające pranie i co się okazało ze większość to ręczniki, których nie prasuje, bo je dodatkowo płacze w zmiękczacze, skarpetki (te zezarte przez pralkę;) i bielizna. Wiec zostało raptem parę koszulek, poszewki i dwa obrusy:) dam radę. Ogólnie rzeczy Zosia prasowalam jak tylko wyschnely, ale teraz nie mialam weny.

W ogóle gdzie jest Doggi? Czy ktoś coś wie?

Agulaq_b widzisz jak fajnie, zrobione wszystko jak miało być, wrócicie do domu na gotowe:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już zaczynam porządki poświąteczne,jutro powinnam skończyć.Laydeek w porządnych pizzeriach na telefon można płacić kartą.ja mam całą lodówke jedzenia,nie wiem za co si€ zabrać.chyba na frytki si€ skusz€.

Ja jakoś nie mam ochoty na pizzę. I dziwiłam się jak dzisiaj zobaczyłam ile ludzi w Macu. Przecież po świętach tyle jedzenia zostaje :-)

Oglądajcie film na TVP1 o 20.25 Służące :-)

Ostatnia edycja:
Dagi no tylko ja uwielbiam miec wszysyko po swojemu i wieszak w lewo o 2cm umie mnie wkur,wic :-P
Ale przezyje chyba w razie w :-P

Susel jedz poki mozesz :-D
Ja teraz chude miesko, chlebek z wedlinka, biale serki itp :-D

Ale nam Robson serenade odegral :-D
Hoho jakie pluca :-D

my też dzisiaj domowe frytki na obiad mieliśmy ;-) ile można świętować :-D
2 pralki wyprane i wysuszone,w większości pochowane ,troszke zostało do wyprasowania,ale to jutro przy okazji jakiegoś filmu ;-)

agulqa moja szwagierka 3 miesiące po porodzie na diecie "cyckowej" schudła tak,że nigdy taka szczupła nie była :-p

Lay właśnie myślę o tym filmie,zresztą słaby wybór jest

a Doggi pisała na zamknietym,że okropnie się czuje i jej nie będzie

Aaa to ja nie wiem, bo nie mam dostępu do nie których tematów.

Ja właśnie ogarnęłam sypialnie!!! Jestem bohaterem we własnym domu!! Tylko ciekawe czy T zauważy.

Służące zaj.ebisty film. Nagram sobie go bo mam zamiar jeszcze się wymoczyc!!!!

Jestem wyrąbana. Jest już na szczęście po imprezie młodego, tort taki sobie. Strasznie słodki. A ja właśnie leżakuje w wannie i modlę się by młoda wytrzymała jeszcze te kilka dni. Bratowa bardzo dużo mi pomogła wiec miałam o wiele mniej pracy. Niestety zostało dużo jedzenia i nie ma co z tym zrobić

Ja już mam posprzątane po świętach... Choinikę tylko złożyć trzeba ale to po kolędzie-mam nadzieję, że szybko będzie. Jutro małż sie dowie czy już będą zapowiadać....

Zostały mi tylko ciasta i troche mięsa, to co do jutra nie będzie zjedzone to wywalam już...

Też nie mam dostępu do zamkniętych tematów, a co jest Doggi?

Służące oglądałam kilka razy już, świetny film! My teraz millerów oglądamy, ja tak jednym okiem rzucam w sumie bo jeszcze nie usiadłam z tyłkiem.... Dobra komedia.

Doggi ma straszne skurcze i bardzo uciążliwe bóle krzyżowe, ogólnie źle się czuje i nie ma siły się odzywać :(

My też dziś wszystko posprzatalismy, tzn.mąż to zrobił i chlopcy, ja tylko naczynia po śniadaniu umylam :P niestety dobre się skończyło i dziś pojechał na nocke, chociaż i tak wolę jak ma nocki.

Agulqa- dwie opieki w roku nalezą się z pracy Tobie lub mężowi. Jeśli Ty się zrzekasz i nie będziesz ich wykorzystywać to robi to ojciec dziecka i nie ma znaczenia czy jesteś na macierzynskim czy nie.

reklama
Jak dobrze, że ja nie mam sprzątania za dużo no i żadnego jedzenia świątecznego :)

Biedna Doggi.. Niech odpoczywa.

Ja też dzisiaj się jakoś kiepsko czuję, taka jakaś pełna.. Boli mnie brzuch pod piersiami cały. Wkurzające to jest.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry