reklama

Styczeń 2015

Ja wzielam się za sprzątanie sypialni, bo nagromadzilam tonę jak nie dwie prania do prasowania i zamierzam je dziś wyprasowac a przy okazji robie przegląd skarpetek T bo wiecznie zżera je pralka:p

Później może obejrzę coś w tv i wezmę relaksująca kapiel i wymocze stopy bo wyglądam jak bym miała palce i kolana od razu bez kostek takie są spuchniete.

LayDeek właśnie możecie coś zamówić dobrego:)

reklama
a ja się nudzę jak mops,P wziął chłopców do teściów,do kina nie pojechalismy i dobrze,że cos mnie tknęło i weszłam na strone kina a tam ani jednego miejsca na Hobitta na żadna godzinę nie było :-pwściekłabym się jechać ponad 20 km na darmo

Dagi zazdroszczę wanny, ja tylko prysznic a z taką chęcią położyła bym sie w wannie... Ehhhh.... Za mała łazienka. Co do porzadków to ja już mam wszystko na błysk i cieszę się jak nie wiem co , że poogarniałam to już jakiś czas temu bo teraz z co rusz twardniejącym brzuchem gorzej... No ale czeka na mnie pranie drugie do powieszenia ,żeby nie było , że tak cacy jest :-D

Problem w tym, ze nie mam gotówki przy sobie :) W sumie nigdy nie mam, bo wszędzie płace kartą.
Zrobiłam sobie sałatkę z tuńczyka. Ale zgaga zabiera mi całą przyjemność z jedzenia :-(

dagi, ja w ogóle nie prasuję, dlatego teraz nie dopuszczam do nawarstwienia i prasuję od razu, jak ściągnę z suszarki :-D

LayDeeK, ja dziś też mam okrutną zgagę, na szczęście zrobiłam zapasy Rennie :-D

Filipiamama nie dziwię się, że się wkurzyłaś, bo jakaś masakra w tym szpitalu.

Agulqa ojciec może wziąć opiekę na dziecko tylko problem jest w razie kontroli, bo się wypełnia takie oświadczenie, że w tym czasie nie ma kto się zająć dzieckiem.

No, święta zaliczone, wypad do mc donalda też więc mogę rodzić :-D
Szkoda tylko, że Lila mojego zdania nie podziela :-P

reklama
Jezyk moze wziac opieke na dziecko jak ja mam macierzynski?
Ale to chhba i tak po szpitalu dopiero co?

Alecta no wlasnie, a jak ja mam macierzynski to po to wlasnie by byc z malym
Nie wiem, nie bedziemy kombinowac ;-)

Mlody ma czkawke :-P
Lezy pod lampa ciagle
Moja mama i dziadki strasznie duzo dzis pomogli
Tesciu przykrecil listwy u malego, na korytarzu, w salonie i sypialni
Zostal tylko gabinet ale tam syf wiec luz
Przykrecili z moim tata wieszak w przedpokoju, polki u Roberta, dostalismy na swieta od moich karnisz do malego wiec przykrecili tez (musze jakas firanke zakupic), zamontowali lampe z ikea i przywiesili obrazki nad lozeczkiem ;-)
Normalmie takie zmiany ze chyba wlasnego mieszkania nie poznam ;-)
Juz sie nie moge doczekac az zobacze efekt :-)
Jeszcze tylko dywan odbierzemy z pralni, a jutro chyba moja sis przywiezie fotel do karmienia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry