• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Izuchna- jak są karmione mm to trzeba dopajać.

Poszli trochę na dwór. U nas też pochmurno no ale Franek w domu nie śpi!! W ogóle! Od 8 wojował. Ja idę się szykować bo na 14 do pediatry.

U nas też dzisiaj brzydko, z rana mgła straszna, że ledwo się jechać autem dało.

Lila śpi smacznie.
Jak mnie nie było zjadła 120 ml mm, teraz trochę cyca i dalej śpi.
Tak napatrzeć się na nią nie mogę i od razu mi się śpiewać chce "ona jest taka cudowna, niewinna i słodka" haha.
Grzeje mnie dzisiaj :-P

Położna kazała brać Delicol 48h i jakby nie było poprawy to odstawić.

O widzisz, dobrze wiedzieć!

Doggi, mam znajomą z liceum, jej syn ma pół roku, a wygląda wręcz obleśnie :no:
Jest taki tłusty, nalany, normalnie ręce i nogi to ma jak takie patologiczne przypadki otyłości, oczywiście tylko na cycku i ta koleżanka jest "dumna", że syn tak przybiera, a on wygląda naprawdę strasznie :no:

jenn, inne butelki do wody i mleka? Pierwsze słyszę :-D

My na spacer nie wychodzimy w ogóle, jak jest taki syf, jak od kilku dni (szaro, buro i deszcz pada).
Z Tosią wychodziłam w KAŻDĄ pogodę, a teraz te epidemie chorób, aż mnie mrozi, jak słucham o sytuacji w szpitalach i przychodniach, wolę nie ryzykować...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry