• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

bada, fajne krzesełko. My dostaliśmy od kuzyna takie z Ikei ale nie podoba mi się. Ale z resztą, leżaczek ma to póki młoda nie będzie porządnie siedzieć będzie mieć leżaka. Z resztą jak na razie i tak nic nie jaka poza maminym mleczkiem :)

Ale mam dzisiaj z tyłka wybrane...i mała częściej się w nocy budzi na jedzonko. Słońce też wyciąga

reklama
Ja witaminę K przestałam podawać po miesiącu, bo Młody miał wtedy jazdy i eliminowałam wszystko, co mogło się przyczynić ;-)

Natomiast D podaję i Młodemu i Tosi i będę podawać cały czas, bo teraz dużo się mówi o suplementacji D mimo słońca...

Laydeek żeby nie smakowało rybą nie bierze się na czczo w sensie nie dawać z rana po nocce tylko przed "Drugim śniadaniem" ;) a ja po prostu daje do butli z mlekiem ;)

reklama
Dziewczyny jak u was wyglądał okres po porodzie? Jestem zaniepokojona bo mój ciągnie się już trzeci tydzień, jest skąpy bardzo ale jest… no i biorę tabletki od początku, więc już sama nie wiem czy to też może mieć znaczenie :-(
Wy też tak macie że ciężko wam uwierzyć, że wasze dzieci były takie całkiem malutkie :-) ? Moja szwagierka urodziła dwa tygodnie temu chłopca, teraz Kacperek nosi ubranka po Piotrusiu i nie mogę się nadziwić, że Piotrek był taki maleńki.. ten czas zbyt szybko leci :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry