Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola - no niestety - trzeba to trzeba .. ja to czasem mysle ze mam za mało ruchu ..
a wczoraj przez to plamienie jakiś dol mnie złapał.. sniło mi się ze test który wczesniej robiłam się rozmył .. żadnej kreski nie było Juz mi się skończyły moje domowe zapasy więc nie powtarzałąm dizś, ale moze jakos pod koniec tygodnia znowu zrobię
Ja robilam ostatnio zeby spr czy krecha ciemniejsza i byla ciemna i piekna ☺☺ ale jak to bylo tylko na papierku i juz wiecej nic to niemasz sie czym przejmowac!!
no na szczescie nie nie powtórzyło i wierze że już się nie powtórzy !! wczoraj rano tez robiłam test .. 33dc i tez ciemniejszy od tego z 29 uz nieduzo ale zawsze
oj taak :0 ja bym mogła calymi dniami po kilka ray czytac jak teraz fasolka wygląda, co się rozwija itp myslałam sobie ksiazke sprawić .. tą w oczekiwaniu na dziecko czy jakos tak.. ale w necie teraz tyle tego jest, można czytać, pisac, co się chce, wiec chyba sobie odpuszcze
coś za cos wszystko a swoje plusy i minusy poprzednio doejzdzałam codziennie do szkoły 30 km i od razu ginka chciała mi zwolnienie wypisywac, ciekawe jak będzie tym razem jak jej powiem że w pracy w zasadzie odpoczywam
Moj lekarz zacheca wszystkich do zwolnien w ciazy tlunaczac ze to ostatni moment gdzie odpoczniemy zanim dziecko sie urodzi pozatyn mamy dbac o siebie anbie denerwowac sie