reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Karola :) własnie juz mam tą aplikację, czytam, czekam az pojawi się następny tydzień :) Podoba mi się podejscie twojego lekarza :) Ja jestem ciekawa co mi szef zarpoponuje jak mu owiem o ciazy.. mam możliwość pracy w domu ale nie wiem czy chce się w to pakować :).. chociaz może nie byłoby to glupie rozwiązanie :)

reklama
Witajcie dziewczyny :) Cieszę się, że mogę do Was dołączyć, choć moja sytuacja życiowa nie jest wymarzona i można ją porównać do brazylijskiego serialu, to jednak niezwykłą radość przyniosła mi informacja o dziecku :) Przedwczoraj robiłam test z moczu - pozytywny, dziś beta hcg - ponad 180. Ostatnia miesiączka zaczęła się 5 kwietnia, więc internetowy kalkulator wyliczył mi termin na 12 stycznia. Pozdrawiam Was wszystkie, lecę zaczytać się w Wasze posty i trochę Was przy okazji poznać :)

witaj hini :) zapraszamy :) fajnie że cieszysz się mimo wszystko :)

tak myśle kiedy będziemy widniały jako pod-forum Styczeń 2016 :)??

Ostatnia edycja:
Też jestem ciekawa czy będzie coś u mnie widać, mimo że mam wizytę najpóźniej z Was :) biorę na tę wizytę Mojego - chcę razem z nim zobaczyć to pierwszy raz, bo sama nie wiem jak zareaguję. Czuję się w tym wszystkim jak nowicjusz.

Iza - daj znać jak uda Ci się zapisać do pani doktor to Cię w tabelce zmienię :) ahh, zazdroszczę Ci dnia pod kocykiem. Chyba wezmę kocyk do pracy haha :-D

aktina - ja mam tę książkę "W oczekiwaniu na dziecko" a do tego dziennik z tej samej serii zamówiłam na allegro. Czekam aż przyjdzie. Książka jest rewelacyjna, wszyscy u mnie w rodzinie czy znajomych ją mają :yes: a dziennik mi się przyda, bo ja uwielbiam notować wszystko :-D
Odnośnie pracy to u mnie identycznie... mam możliwość w domu tylko pytanie czy to się opłaca? Ja jeszcze zastanawiam się nad inną opcją - jeśli w domu to może na pól etatu. Żeby dorobić a się nie narobić :-) i tak wszystko zależy od tego co mi szef zaproponuje... kiedy będziesz mówić w pracy? Ja zamierzam po pierwszej wizycie, jak potwierdzi serduszko.

xkarola - już ściągnęłam tę aplikację, rzeczywiście fajna. W końcu przejrzysta, a nie tak jak inne... milion opcji - tylko po co? Przecież nie będę codziennie wpisywać pierdół typu "czuję niesmak jak widzę pijanego menela" :-D:-D ta co podałaś jest super!

hini - witaj kochana, cieszę się, ze dołączyłaś. Forum naprawdę jest dużym wsparciem, więc nic tylko korzystać :) Masz już umówioną wizytę czy dopiero się oswajasz z nowiną?
A Twój suwaczek pokazuje, że jesteś w 35 tygodniu ciąży - chyba musisz go poprawić ;-) :)

aktina - jako podforum będziemy jak spadną obecnie ostatnie - chyba kwietniówki. Musi ostatnia grupa przejść do "mam" a wtedy nowa (czyli my) wchodzimy na podium :-D

inis - to ja ostatnio mówie swojemu ze umówłam się 8 maja na wizyte i pytam czy pamięta jak byliśmy razem poprzednio na pierwszej wizycie ..a on że nie :D wiec mu zaczełam opowiadac co dotorka mówiła itp.. to mówi noo coś sobie przypominam :p ale serduszka nie było słychać, usg w innym gabinecie tylko potem był jak ginka wszystko opowiadała .. nie wiem czy go wezme tym razem :D Córkę na pewno wezmę, ale nie tym razem, jak dzidzi będzie większa, będą rączki, nóżki itp :) a M to nawet nie wiem czy sie wyrobi z pracy na 18 :)
To może i ja się na ksiązki skuszę :) a szefowi nie wiem kiedy powiem, jakos w okolicach 10 tygodnia może, moze po tej wizycie 8 czerwca... mam nadzieję ze wcześniej się nie wygadam.. ale rzadko się z nim widuje więc pewnie nie bede miała szansy wcześniej :p

aa myslałam ze tam jest cały rok przypięty bo widze jeszcze wszystkie miesiace z 2015 roku.. :p:)

reklama
@inis Planuję umówić się dopiero na 18, po skończeniu 6. tygodnia :) A suwaczek, rzeczywiście, pewnie muszę ustawić, ale na razie nie mam dostępu do komputera... Pare miesięcy temu byłam u czerwcówek 2015, ale nie udało się, okazało się, że była to ciąża biochemiczna.

Do góry