Też jestem ciekawa czy będzie coś u mnie widać, mimo że mam wizytę najpóźniej z Was

biorę na tę wizytę Mojego - chcę razem z nim zobaczyć to pierwszy raz, bo sama nie wiem jak zareaguję. Czuję się w tym wszystkim jak nowicjusz.
Iza - daj znać jak uda Ci się zapisać do pani doktor to Cię w tabelce zmienię

ahh, zazdroszczę Ci dnia pod kocykiem. Chyba wezmę kocyk do pracy haha
aktina - ja mam tę książkę "W oczekiwaniu na dziecko" a do tego dziennik z tej samej serii zamówiłam na allegro. Czekam aż przyjdzie. Książka jest rewelacyjna, wszyscy u mnie w rodzinie czy znajomych ją mają

a dziennik mi się przyda, bo ja uwielbiam notować wszystko

Odnośnie pracy to u mnie identycznie... mam możliwość w domu tylko pytanie czy to się opłaca? Ja jeszcze zastanawiam się nad inną opcją - jeśli w domu to może na pól etatu. Żeby dorobić a się nie narobić :-) i tak wszystko zależy od tego co mi szef zaproponuje... kiedy będziesz mówić w pracy? Ja zamierzam po pierwszej wizycie, jak potwierdzi serduszko.
xkarola - już ściągnęłam tę aplikację, rzeczywiście fajna. W końcu przejrzysta, a nie tak jak inne... milion opcji - tylko po co? Przecież nie będę codziennie wpisywać pierdół typu "czuję niesmak jak widzę pijanego menela"

ta co podałaś jest super!
hini - witaj kochana, cieszę się, ze dołączyłaś. Forum naprawdę jest dużym wsparciem, więc nic tylko korzystać

Masz już umówioną wizytę czy dopiero się oswajasz z nowiną?
A Twój suwaczek pokazuje, że jesteś w 35 tygodniu ciąży - chyba musisz go poprawić ;-)
aktina - jako podforum będziemy jak spadną obecnie ostatnie - chyba kwietniówki. Musi ostatnia grupa przejść do "mam" a wtedy nowa (czyli my) wchodzimy na podium