Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja mam taki dziwny problem, ostatnio zauważyłam że wydziela mi się śluz Ale w takich dziwnych skrzepach takich grudkach , jest on mocno zbity , jest to normalne? Miała któraś coś podobnego?
Może grzybek?![]()
Raczej nie, już w ciąży miałam infekcje drozdzakami ale wtedy śluz miałam żółty i był gęsty Ale mimo wszystko śluz a teraz mam takie galaretki i to takie mocno zbite i tak dziwnie wyglądają , i nie są białe bardziej przeźroczyste , narazie nie będę panikowala bo pewnie to nic takiego Ale jak dalej mi to będzie się wydzielalo to po prostu dla świętego spokoju pójdę do lekarza sprawdzić czy wszystko ok, na jednym forum czytałam że dziewczyna była w 28 tc i wydzielal jej się ten chop i poszła do lekarza i miała 1 cm rozwarcia ale lekarz nic nie zrobił bo powiedział że może to być 2 miesiące przed porodem i była u drugiego lekarza i to samo powiedział więc nie wiem ajj
Bubcia a w którym jesteś tygodniu? Jeżeli Cię to martwi idź do lekarza. Ja tak trochę pół żartem do Ciebie ale widzę że się martwisz. Czop jak mi odchodził to był taki jak galaretka trochę, trochę krwi miał ale miałam szyjkę mechanicznie rozwieraną więc może to jakaś różnica.
Myślę że wymaz nic tu nie odpowie a lekarz musi to zobaczyć.
Mnie dzis rodzina zdenerwowala, az glowa mnie rozbolala. Robimy remont w sypialni, spimy w salonie. Na razie zerwalismy tapety i zacekolowalismy wieksze dziury, maz robi wszystko ja zagladam i czasami pomagam chybs dluzej niz 30 min nie siedzialam w remontowanym pokoju. Nic nie smierdzi, pyłu troche ale mam maseczke i siedze przy otwartym balkoniena czas malowania bede spac u mamy. Ale wedlug WSZYSTKICH nie powinnam ryzykowac i byc w mieszkaniu bo nie wiem co sie stanie...