Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ide na 11.40. Co do zapominania to ja juz czasem zapisuje na kartce bo co chwile cos mi ucieka
))), powodzenia!!!
własnie mi się przypomniało -- czesc karteczek mielismy z piotrkiem podpisac i zaniesc.. i oczywiscie zapomniałam ich teraz zaniesccud ze ksiazki zaniosłam i recznik i strój i paste ze szczoteczką
ale karteczeok oczywiscie nie
Zaraz je dla mamy zniose zeby dostarczyła
![]()
Tylko jeszcze trzeba pamiętac zeby zajrzec do tej listyHaha w ciąży to trzeba chyba sobie codzienną listę spraw do zrobienia robić, żeby nie zapominaćbo to się inaczej nie da
Tylko jeszcze trzeba pamiętac zeby zajrzec do tej listy))) z tym tez bywa roznie. Super imie Zosia, bardzo mi sie podoba
![]()
Ja tam wiem czego mo brakuje, a dokladnie to WSZYSTKIEGO :] Wy bedziecie mialy komplet, a ja chyba dopiero zaczne kupowac cokolwiek ;-) sama nie wiem czemu, ale ciagle sie boje ze jest za wczesnie...
O, a tak przy okazji jakos od 14 wrzesnia chyba i chyba na jedynce bedzie dokument, chyba o nazwie 600 gram szczescia jakos tak (chyba zelki calkowicie zastapily mi mozg, nic nie moge zapamietac)w kazdy, razie o dzieciach, ktore urodzily sie nawet np w 24 tyg ciazy i ich rodzicach, nie mialam pojecia, ze to jest mozliwe, a w reportazu o tym programie pilegniarka, albo dr tez nie pamietam mowila, ze az 80 % szans jest na uratowanie takiego wczeaniaka ;-) kiedys bylo nie cale 20%.