Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ide na 11.40. Co do zapominania to ja juz czasem zapisuje na kartce bo co chwile cos mi ucieka
))), powodzenia!!!
własnie mi się przypomniało -- czesc karteczek mielismy z piotrkiem podpisac i zaniesc.. i oczywiscie zapomniałam ich teraz zaniesccud ze ksiazki zaniosłam i recznik i strój i paste ze szczoteczką
ale karteczeok oczywiscie nie
Zaraz je dla mamy zniose zeby dostarczyła
![]()
Tylko jeszcze trzeba pamiętac zeby zajrzec do tej listyHaha w ciąży to trzeba chyba sobie codzienną listę spraw do zrobienia robić, żeby nie zapominaćbo to się inaczej nie da
Tylko jeszcze trzeba pamiętac zeby zajrzec do tej listy))) z tym tez bywa roznie. Super imie Zosia, bardzo mi sie podoba
![]()
Ja tam wiem czego mo brakuje, a dokladnie to WSZYSTKIEGO :] Wy bedziecie mialy komplet, a ja chyba dopiero zaczne kupowac cokolwiek ;-) sama nie wiem czemu, ale ciagle sie boje ze jest za wczesnie...
O, a tak przy okazji jakos od 14 wrzesnia chyba i chyba na jedynce bedzie dokument, chyba o nazwie 600 gram szczescia jakos tak (chyba zelki calkowicie zastapily mi mozg, nic nie moge zapamietac)w kazdy, razie o dzieciach, ktore urodzily sie nawet np w 24 tyg ciazy i ich rodzicach, nie mialam pojecia, ze to jest mozliwe, a w reportazu o tym programie pilegniarka, albo dr tez nie pamietam mowila, ze az 80 % szans jest na uratowanie takiego wczeaniaka ;-) kiedys bylo nie cale 20%.