reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Vivienne czyli nosidełko całkowicie narazie odpada, to zawsze wydatek mniej :)
A wanienka też się nad tą z Ikei zastanawiam tylko szkoda że stojaka nie ma bo na ziemi ciężko kąpać :)
Nad ta kamoda kompielowa też się zastanawiałam Ale sama nie wiem czy chce ah muszę to przemyśleć jeszcze

reklama
Komoda to tylko jak macie sporo miejsca w łazience, o naprawdę duża jest. Ja mam nisko wannę, więc sobie nie wyobrażam kąpać w razie po cc, nachylając się. Nie mam też gdzie postawić, a wanienka ze stojakiem to i tak koło 80 zł, a ja za komodę używaną, ale jak nową dałam 120 zł, no i przewijak jest, więc wykąpię to od razu na dole w łazience ubiorę, bez latania na górę do sypialni. Inaczej jak sie ma jednopoziomowe mieszkanie inaczej w domu czy w dwupiętrowym mieszkaniu :) Wszystko trzeba przemyśleć pod kątem praktyczności na naszym metrażu :)

Emenems- no to okazja, bo ja nowe za ponad 200 czy prawie 300 zł widziałam gdzieś na necie

Vivienne- a wiaderko to do kąpieli?

simka tak, tummy tub. chciałam kupić przy Marysi ale dostaliśmy wanienke i sobie darowalismy, żałuję. Przy małych metrazach musi być wygodne, mam nadzieje ze się sprawdzi ;)

Wg producenta do 2 czy nawet 3 lat, położna mówiła ze tak długo jak dziecko się mieści, choć zna przypadku ze nogi juz dyndaja ;) na razie Marysia na lalce testuje ale nie mam opcji z dodaniem zdjęcia chwilowo ;)

Dziewczyny które leczyły infekcje w ciąży i brały globulki dopochwowe, biorę teraz globulki robione na zamówienie na tego paciorkowca. Odczuwam skutki uboczne ciągnięcie w szyjce, pieczenie i takie uczucie jak na okres... nie wiem czy to normalnie czy mam się martwić

Sorry ze krzywo i podwójnie ale próbowałam z przeglądarki w telefonie i taki efekt ;) nie wiem czemu mi czasem aplikacja nie daje mi opcji załączenia zdjęcia :/

reklama
No ja mam dosc duza lazienke ale jak dokupie trzy szafy na ciuchy małej i nasze do łazienki plus kosz na brudy to tylko ta komoda wejdzie potem ew sama wanienkę pod prysznicem bede trzymac.

No wlanie mega promocja :) dzieki ze wyszło na moje uffff :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry