reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Paulettah- a propos parapetu to docinamy go na odpowiednie długości i do zamontowania będą potrzebne specjalne katowniki. Około 10 i 10 cm chyba że parapet jest krótszy. Podkuwamy miejsce około 15 cm od szafki na katownik i mocujemy go. Ewentualnie można inny rodzaj kupić i zamontować parapet do szafki. Często półki na ścianach mają pod spodem takie kątowniki Ale jest ich naprawdę duży wybór i można dobrać odpowiedni żeby nie było go widać. Miejsca połączeń to najlepiej poszewka specjalna w kolorze lub silikon w potrzebnym kolorze. Od strony białego okna silikon biały. Kolorowy nie wygląda za dobrze.

Dzięki wielkie :)

Czyli tak jak zrozumiałam połączyć szafkę z parapetem katownikiem? Bo chce żeby to wyglądało tak( mój rysunek nie śmiać sie :D)

ImageUploadedByForum BabyBoom1441476048.457759.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441476048.457759.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441476048.457759.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 93
Paulina super zdobycze!
Ja też patrzyłam na te wiaderka kąpielowe, ale chyba bym się bała w takim.
Futurystka witaj. :-) Jest nas już trochę. U Simki w stopce jedt link do listy. Dopisz się. Jdst tam większość z nas. :-)

paulinas8- śliczne mebelki i fajny kombinezon :)

Mnie dzisiaj na wieczór ciągnie po bokach brzucha. I znowu jak miałam spokój ze 2 tyg z tym przeskakiwaniem w okolicy pępka, to znów ze dwa razy się zdarzyło
simka, oczywiscie najwazniejsze co sadzi o tym lekarz no i Ty jestes po cc, ale tak dla uspokojenia cytuje lekarza z izby przyjec ( bo dzisiaj zaliczylam) " od 20 tygodnia bedzie Pani odczuwala bardzo intensywnie ciagniecia, klucia i napinanie sie macicy przez to, ze mocno pracuje i sie rozciaga no i boli przez to"

Juti położna mówiła ze spoko idzie to ogarnąć ale ze łatwiej przy drugim dziecku bo już ma się pewniejsze chwyty. oglądałam filmiki jak dzieci w tym zasypialy, cudny widok :)
A jak twój maluch? mój dziś znowu mało aktywny, chyba nie przestanę się zamartwiac ;)

Emenems czekam na ta nazwę bo coś nie mogłam sobie z tą stroną poradzić i nie znalazłam

paulinas8- i przez to byle bólem się schizuję :)

Się wkurzam. Płacę kupę kasy za tv i co? Znowu nie mam ZADNEGO kanału. Bo deszcz pada i pewnie się antena przestawiła. pół roku spokoju, burza, wichura i znów na dach trzeba wchodzić. Kurka no, ani sobie mam talent nie obejrzę, a Młoda nie obejrzy krainy Lodu. Wk... się można, bo M się nie chciało wleźć na dach po burzy we wtorek. To jutro będzie w deszczu szedł

Vivienne mój od ok 3 dni codziennie daje znaki. Czasem więcej czasem mniej. :-)

Ale robi się konkretniejszy, co mnie bardzo cieszy. :-)
Ja dziś zaczynam 6 miesiąc! Czas najwyższy! ;-)

Ja na początku mogę jednak nie mieć tak super pewnego chwytu więc pójdę jednak w wanienkę. :-)

Dzięki wielkie :)

Czyli tak jak zrozumiałam połączyć szafkę z parapetem katownikiem? Bo chce żeby to wyglądało tak( mój rysunek nie śmiać sie :D)

Zobacz załącznik 708951

Tak dokładnie. Ja też tak to widzę. Kątowniki pójdą pod parapetem. Kątowniki czyli takie L tylko odwrócone. Dłuższa strona na parapet a krótsza na szafkę. Chyba że obie strony będą równe. Krótkie wkręty około 1 cm chyba że parapet cieńszy Ale raczej nie.

reklama
Do góry