Innabajka
Fanka BB :)
No w sumie lekarze na pewno wiedzą co robią, ja w ciąży musiałam antybiotyk brać bo miałam zapalenie pęcherza Ale jak trzeba to trzeba
Gorsza infekcja niz antybiotyk dla dziecka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No w sumie lekarze na pewno wiedzą co robią, ja w ciąży musiałam antybiotyk brać bo miałam zapalenie pęcherza Ale jak trzeba to trzeba
No bez znieczuleniaNa szczęście obyło się bez kanałowego, bo ponoć próchnica była, ale niby oczyściła i teraz ma być git. Mąż mnie wpisał jeszcze na 6 października, ale chyba tylko kamień usunie i tyle. Mam brzydką plombę w jedynce, na pół zęba, ale teraz tego nie ruszam. Może kiedyś...
Mi nawet z tym wierceniem kazała przyjść teraz, a nie chciała w pierwszym trymestrze robić, bo sama nie wiedziała co zastanie dalejWięc w I trym mi tylko opatrunek założyła, a teraz zaplombowała
Teraz w nagrodę zajadam ciasto z cukierni. Nie przytyłam za dużo (nic) to mogęMama mi ciągle sadzi, ze schudłam dużo i jak trup wyglądam. Ale faktycznie z ryja, to sama na siebie patrzeć nie mogę
Jakie macie doświadczenie z wykładzinami w domu? Zastanawiam się do pokoju dzieciaków i być może do nas, ale kurka nigdy nie miałam. Zawsze panele lub parkiet.

mam jeszcze skarpetki ale zapomiałam o nichJakie macie doświadczenie z wykładzinami w domu? Zastanawiam się do pokoju dzieciaków i być może do nas, ale kurka nigdy nie miałam. Zawsze panele lub parkiet.