reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja to od starego ostatnio sie odpycham hahha za malo mamy miejsca z Nadia

Mnie tez boli kregoslup, mysle ze trzeba sie przyzwyczaic :) juz nie jest tak tragicznie jak na poczatku ciazy wiec i tak spoko

U mnie to z dnia na dzień coraz gorzej, budzę się i od razu ból, chyba ćwiczyć muszę to trochę lepiej będzie Ale po pracy tak się nie chce :p lenia mam w tej ciąży

reklama
Bubcia musi być ok ale tak też mam, mąż się śmieje ze jak się godzinę nie rusza to ja schizuje ;p fikala z rana przy badaniach a wieczorem jadę ją zobaczyć :)

Zwariowałyście! Tyle od rana napisać. Czytałam, nawet post napisałam jak siedziałam w poczekalni u dentysty, ale mnie akurat babka zawołałą do gabinetu i nie zdążyłam wysłać. wrrr Wybaczcie, ale drugi raz mi się pisać nie chce

Wspomnę tylko
Emenems- nie schizuj się, mi gin tak jak komuś wcześniej powiedział, ze nospe 3xdziennie mozna brać. Ja brałam max 2 i to te słabe,w tedy w górach co tak się schizowałam

U dentysty przeżyłam, ufff. Chociaż teraz rzygać mi się chce i mam dziąsło opuchnięte, bo musiałą jakąś drabinkę mi na dziąsło zakładać, zeby dobrze plombę wcisnąć :( Ale siedziałam tam długo, na szczęście nie bolało, tylko ręce ze strachu mi się pociły jak głupiej. Nie lubię dentystów :( Teraz jeszcze chwilę jeść nie mogę, a mam ten ohydny dentystyczny smak w gębie

Zwariowałyście! Tyle od rana napisać. Czytałam, nawet post napisałam jak siedziałam w poczekalni u dentysty, ale mnie akurat babka zawołałą do gabinetu i nie zdążyłam wysłać. wrrr Wybaczcie, ale drugi raz mi się pisać nie chce

Wspomnę tylko
Emenems- nie schizuj się, mi gin tak jak komuś wcześniej powiedział, ze nospe 3xdziennie mozna brać. Ja brałam max 2 i to te słabe,w tedy w górach co tak się schizowałam

U dentysty przeżyłam, ufff. Chociaż teraz rzygać mi się chce i mam dziąsło opuchnięte, bo musiałą jakąś drabinkę mi na dziąsło zakładać, zeby dobrze plombę wcisnąć :( Ale siedziałam tam długo, na szczęście nie bolało, tylko ręce ze strachu mi się pociły jak głupiej. Nie lubię dentystów :( Teraz jeszcze chwilę jeść nie mogę, a mam ten ohydny dentystyczny smak w gębie

A robiłaś zd znisczuleleniem ? Bo ja tak i mi zawsze te obręcze wciskają i potem jak mowisz dziąsło poranione .... Biadku- na szczescie miałam do tej port jedna dziurę i to taka z przed ciazy poki co wszystko ok dentystka mowila ze raczej wiecej nie wyjdzie.

No to spoko, z ta no spa mam nadzieje ze tski bol po prostu sie zdarzył a ze nie wrocil i był krotki z 20 minut to moze zle spalam albo przez wstawianie w nocy i podnoszenie sie na brzuchu ... Mam nadzieje ze to jutro nie wroci a wieczorem mała pokopie

A ze znieczuleniem to by mi się wkłuwaław dziąsło? Nie chyba bez. Wierciła tylko, oczyszczała i później do plomby tę drabinkę zakładała.

Lecę na pocztę zwolnienie wysłać. Mam tylko nadzieję, ze o tej porze kolejki nie będzie.

Ja byłam raz w ciąży u dentysty i miałam zapalenie dziąsła zaaplikowala mi jakiś lek i miałam takie później ogólne oczyszczanie i kazała się po ciąży zgłosić bo zeby mam zdrowe :) na szczęście

Mnie kręgosłup tak nawala ze nie daje rady już z nim :/ najgorzej ze nie mogę już na basen chodzić nie wiem jak dotrwam do grudnia :/

I co pomaga ci coś na ten kręgosłup? Bo ja nie wiem co wymyślać już jeszcze w pracy mam takie niewygodne siedzenie takie wysokie jakby barowe i i prawie bez oparcia to zawsze chodzę do biura do szefa i siedzę na jego fotelu bo mega wygodny :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry