reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inna bajka jak to glukoza było mega słodkie, ten kubek jakiś taki wielki ;) no i to czekanie, strasznie się dłuży ... Ile można siedzieć na krześle :s powinny być jakieś leżanki ;p

reklama
Hej dziewczyny , sorry że się nie odzywam ale ja tak już mam ze jak coś nie tak to się zamykam w sobie i nie chce z nikim rozmawiać Ale czytam na bieżąco , z M. już ok chyba poszedł po rozum do głowy bo straszniebteraz okazuje jak mnie kocha,
Czytałam i chciałam każdej coś napisać Ale już oczywiście nie pamiętam co,
Emenems i jak tam? Wiesz czy wszystko ok?
Co do leków mi np kazała ginekolog na uczulenie tabletki brać bo ja strasznym alergikiem jestem a w ciąży się pogorszylo jeszcze, i biorę rzadko Ale muszę czasami bo strasznie mnie uczula
Jak mi się przypomni co miałam jeszcze naisac to naisze :)

Jak dobrze ze ja pilam tylko raz ta glukoze i wyniki byly dobre!
Boziu. W nastepna srode jade z corka na 3 dni do szpitala na badania cholernie sie boje jak tam wytrzymam. Bo to milion badan a w tym rtg :-(

Ja tak samo mam takiego rogala i nie wyobralam sobie nocy bez:) tylko kręgosłup ciągle boli co tu zrobić ?
Na glukoze już dostałam skierowanie Ale za dwa tygodnie mam zrobić, a Zosia u mnie dzisiaj jakoś się nie rusza mam nadzieję że wszystko ok

reklama
Innabajka tez mam takiego rogala jest mega :D z jednej strony do starego mozna sie tulić z drugiej fo rogala :)

Ja to od starego ostatnio sie odpycham hahha za malo mamy miejsca z Nadia

Ja tak samo mam takiego rogala i nie wyobralam sobie nocy bez:) tylko kręgosłup ciągle boli co tu zrobić ?
Na glukoze już dostałam skierowanie Ale za dwa tygodnie mam zrobić, a Zosia u mnie dzisiaj jakoś się nie rusza mam nadzieję że wszystko ok

Mnie tez boli kregoslup, mysle ze trzeba sie przyzwyczaic :) juz nie jest tak tragicznie jak na poczatku ciazy wiec i tak spoko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry