reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
hmm.. a ja myślałam e nie można włosów ciąć w ciąży :-P a u mnie zawirowania ... a to bieganina za ciuszkami, wózek już mamy w domku, łóżeczko też już stoi i sie wietrzy :D no mały coraz bardziej kopie :D jest super :D

Problem z obcinaniem pazkonci i malowaniem....ja dzis kupowalam buty i po przymierzeniu kilku par zwatpilam bo niedalam rady sie schylac sciagac zakladac i tak w kolko. Ale siostra sie zlitowala i zaczela pomagac w kolejnym sklepis i tym sposobem kupilam buty. Ale mam dzis dzien ciagle spac sie chce jeszcze z moim sie pozarlam nawet niewiem o co :-/ on w robocie a ja z mala sama w donu. Mam chwile bo oglada cliforda :-P ale musze brac sie za prasowanko bo 3 miski z wyschnietym praniem stoja i czekaja od poludnia :-/

No u mnie M. To ogólnie w żadne przesądy nie wierzy a akurat w ścinanie włosów w ciąży tak i na mnie krzyczy jak scinam włosy, ja w poniedziałek byłam i zrobiłam grzywke a dawno już nie miałam :) i szef nawet który raz na dwa tygodnie mnie widzi zauważył i dwóch szefów dzisiaj ze tak ładnie wyglądam :p chyba muszę częściej do fryzjera chodzić :p

Corka skacze popołudniowo wiec to jej pora.... Ufff... Nie cvhe zapeszać sle chyba ok wszystko bo ani nie jest nadpobudliwa ani nie wyszła ze swoich zwyczajów chyba .. Jutro na 9 położna - plamien nie ma boli nie ma brzuch nie twardnieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry