Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja pytalam nie Simka, dziekuje!![]()
Kurcze niepowiem ci bo to 3 tyg temu bylo poszukam na forum ale 1600 i 1700 ale jedna jeszcze nieosiagnela wgi urodzeniowej a druga prawie. Ona miala ta chorobe dwa dni wczesniej zdiagnozowana niepamietam jak sie nazywaswedzace rece
skleroza ciazowa :-(
TakCholestaza?
E tam, moja babcia rodziła bliźniaki sn, druga córka pośladkowa i dała radę, a nawet nie wiedziała że będzie dwojeporód się zaczął, pojechała, urodziła ciocię a lekarz mówi, że jeszcze jedno się pcha
tylko to był też już 4 poród. Ale wyobrażacie sobie, jak musiało być bez usg, bez detektorów tętna i innych takich?;p mój lekarz kiedyś opowiadał że dawno temu miał pacjentkę, ciąża prowadzona przez położną, karta wypełniona, babka przychodzi na pierwsze usg w połowie ciąży a tam pusto! Kilka miesięcy nie miała okresu, brzuch rósł (pewnie sobie pozwalała no bo dziecko musi jeść
) a tam ciąży nie ma i nie było
![]()
E tam, moja babcia rodziła bliźniaki sn, druga córka pośladkowa i dała radę, a nawet nie wiedziała że będzie dwojeporód się zaczął, pojechała, urodziła ciocię a lekarz mówi, że jeszcze jedno się pcha
tylko to był też już 4 poród. Ale wyobrażacie sobie, jak musiało być bez usg, bez detektorów tętna i innych takich?;p mój lekarz kiedyś opowiadał że dawno temu miał pacjentkę, ciąża prowadzona przez położną, karta wypełniona, babka przychodzi na pierwsze usg w połowie ciąży a tam pusto! Kilka miesięcy nie miała okresu, brzuch rósł (pewnie sobie pozwalała no bo dziecko musi jeść
) a tam ciąży nie ma i nie było
![]()