Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mały ok. Wczoraj wieczorem tańczył aż miło. Mąż pierwszy raz go poczuł. Dziś obydwoje jeszcze ospali jesteśmy ale cos tam się wierci trochę.
Powiem Wam że wczoraj się poryczałam bo sobie uświadomiłam że gdyby coś się stało przez tą szyjkę to on jest jeszcze za malutki, żeby sobie poradzić. Przeraża mnie to... Szlag! Znowu ryczę....
Juti tak jak pochodze to jest lepiej, najgorzej jest w nocy, juz nie raz jak sie obudzilam i chcialam przekrecic to sie poplakalam z bolu i bezsilnosci, tak jak mowisz kazdy ruch, zmiana pozycji, wstanie to logistyczna operacja i zaciskanie zebow.
Staraj sie nie zalamywac psychicznie, bo to jest chyba najgorsze... kladz sie i lez, lez, lez!![]()
Juti tak jak pochodze to jest lepiej, najgorzej jest w nocy, juz nie raz jak sie obudzilam i chcialam przekrecic to sie poplakalam z bolu i bezsilnosci, tak jak mowisz kazdy ruch, zmiana pozycji, wstanie to logistyczna operacja i zaciskanie zebow.
Staraj sie nie zalamywac psychicznie, bo to jest chyba najgorsze... kladz sie i lez, lez, lez!![]()