reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej, ja też miałam kiepską noc. Położyłam się zmęczona całym wczorajszym dniem, a teraz jestem zmęczona chyba jeszcze bardziej...
W nocy ciągle miałam jakieś głupie sny. Do tego boli mnie spojenie łonowe i biodra od spania na bokach. Na szczęście z brzuchem lepiej.

Dzwoniłam wczoraj jeszcze do mojego lekarza. Mam obserwować jak się zachowuje brzuch i w środę zdecydujemy co z tym pessarem.
Ja już głupia jestem...

reklama
A ja to sobie rano wymyslilam, ze pojde dzis do fryzjera, a co bo juz patrzec na siebie nie moge, zaroslam jak malpa, a odrost mam na pol glowy, odkad dowiedzialam sie o ciazy nie bylam u fryzjera, smiem twierdzic, ze mocno sie zaniedbalam, i czlowiek jeszcze gorzej sie doluje, bo na wadze przybywa w ubrania nie wchodzi, to chociaz z glowa cos zrobie :)

A ja to sobie rano wymyslilam, ze pojde dzis do fryzjera, a co bo juz patrzec na siebie nie moge, zaroslam jak malpa, a odrost mam na pol glowy, odkad dowiedzialam sie o ciazy nie bylam u fryzjera, smiem twierdzic, ze mocno sie zaniedbalam, i czlowiek jeszcze gorzej sie doluje, bo na wadze przybywa w ubrania nie wchodzi, to chociaz z glowa cos zrobie :)

Tez o tym myślałam ale ja od zapachu farby mogę sie porzygac wiec chyba poczekam te 3 miesiące jeszcze :D

Przyszła mi wlasnie kolejna czesc wyprawki z Allegro :D już coraz bliżej i będziemy mieli wszystko :) ja musze sie do końca października uwinąć bo w listopadzie moze byc rożnie ImageUploadedByForum BabyBoom1442561858.650569.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442561858.650569.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442561858.650569.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 75
No oki to wypiore i rożki i kocyki - ja na razie kołderek nie kupuje do miesiąca bedą mogły spać w rozkach mam po dwa dla każdego a potem mój podjedzie do ikei i kupi albo sie z neta zamówi. Jeszcze łóżeczka ale to jedno w tym miesiącu i drugie w przyszłym :)

No oki to wypiore i rożki i kocyki - ja na razie kołderek nie kupuje do miesiąca bedą mogły spać w rozkach mam po dwa dla każdego a potem mój podjedzie do ikei i kupi albo sie z neta zamówi. Jeszcze łóżeczka ale to jedno w tym miesiącu i drugie w przyszłym :)

Te bliźniaczki co ja pilnowalam , to przez pierwsze miesiące normalnie w jednym łóżeczku spały tak na wznak jakby a później trochę na skośne bo to dużo wygodniejsze było bo łóżeczko przy łóżku wtedy stało i w nocy łatwiej było

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry