Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz 7,5kg na plusie. Niby nić takiego nie jem a kilogramy lecą. Wczoraj kupiłam w tuptupie bodziaki i śpioszki a dzisiaj przyszła mi paczka z allegro
Kas ja od wagi startowej na ostatnim ważeniu to miałam +3.
Ja dziś młodemu kurtkę kupiłam, przyszły rzeczy dla Michała - wielki karton wszystkiego od 56 do 74. Jutro jadę szafę dla nich wybrać bo nie mam gdzie tego trzymać a z pokoju młodego powoli stragan się robi ale jutro mąż wyniesie większe rzeczy do piwnicy.
Nałazilam się dzisiaj sporo i teraz leżę z bólem - no jak kaleka jakaś
Cześć mamusie ja zostałam w szpitalu na Polnej. Pani doktor była przerażona że tyle jednostek i sama muszę sobie zwiększać. Więc od razu skierowała mnie na oddział. Mój M. jak wychodził to poplakal się razem ze mną.
Trzymam się dziewczyny dzielnie. Jutro mam mieć robione wyniki i jeszcze raz usg. Dzisiaj miałam i jest ułożona poprzecznie i pani doktor chciała dokładnie zobaczyć serduszko ale nie mogła. I spowrotem biorę luteine bo szyjka jest miękka.
Grubasek trzymaj się dzielnie!
Vivienne w smyku ale ciut duża i chyba będziemy wymieniać. Młody strasznie niewymiarowy jest i jak rękawy dobre to poły kurtki za długie i rozmiar mniejszy potrzebuje ale to da radę spokojnie.