reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny a macie skurcze? Jak one u Was wygladaja? Ja do tej pory odczuwałam tylko takie twardnienie brzucha i to glownie po wysilku.. a w tym tygodniu to juz zauwazylam konkretne skurcze, widac jak ten brzuch 'staje deba'. mam tak kilka razy w ciagu dnia trwa moze z 20 sekund ale nic nie boli i puszcza na kilka godzin. W sumie wiem tylko tyle ze jak sa regularne skurcze no i bolesne to jest powod do niepokoju..Jade na nospie forte i magnezie ale sie zastanawiam w razie czego co moze jeszcze niepokoic.. w sumie ide na wizyte jutro ale ja raczej z tych niecierpliwych, wiec moze napiszecie jak u Was jest

reklama
Ilo to u ciebie ewidentnie są te przepowiadające. Macica ćwiczy do właściwych.
Ja raz czułam takie. Potem się uspokoiło.

Juti ale martwic sie nie ma co?
http://
f2w3rjjgsuby8xv0.png

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Paulettach w szpitalu może być ciężko, noworodki takie malusie właściwie szyjek nie mają ;)
Otóż to ;) Marysia to długo szyi nie miała ;)

Ja to żadnych skurczów nie mam. Brzuch się mało rusza, skurczy nie mam, w ogóle jakbym w ciąży nie była. Tylko spojenie często boli i zgaga dokucza no i buty założyć to masakra ;p jak chodzę po Marysię do przedszkola to musze siadać na podłogę i tak ją ogarniać bo "na normalnego rodzica" nie daje rady ;)

reklama
Kalogr ale oprocz tego twardnienia to ten brzuch masz taki inny? bo samo twardnienie juz mialam wczesniej, a brzuch teraz no widac az 'sie stawia'

Do góry