• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems musisz trafić tymi otworkami dokładnie na środek sutka żeby w centralnym punkcie była brodawka i nałożyć stanik uważaj bo ja sobie parę razy przyszczypnęłam :D na razie noś tylko te silikonowe z otworkami nie nakładaj plastikowych na nie no chyba że Ci mleko mocno kapie :P

Emenems musisz trafić tymi otworkami dokładnie na środek sutka żeby w centralnym punkcie była brodawka i nałożyć stanik uważaj bo ja sobie parę razy przyszczypnęłam :D na razie noś tylko te silikonowe z otworkami nie nakładaj plastikowych na nie no chyba że Ci mleko mocno kapie :P

No nic nie kapie :)
Jutro Sporoboje .. Tyle ze ja stanik tylko do prscy 3 razy w tygodniu ubieram bo mnie dusi staranie ...

Ja tylko do pracy nie moge po, bo mnie uciska i boli bardzo pod biustem wiec nie bede sie katować a cycki i tak beda nie za fajne po ciazy i karmieniu mam zamiar po ostatniej ciazy je zrobic i tyle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry