Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic bo u nas w szpitalu wszystko dają, tyle co na wyjście trzeba miećA boli Was tam na dole? Mnie czasem tak, i mała się tak wierci, że czasem strasznie boli aż wstać nie mogę... Źle mi się oddycha i ciężko śpię w nocyChcę już mieć poród za sobą!
Do Gina idę we wtorek, musiałam przełożyć z jutra bo jadę na pogrzeb... Eh
A w niedzielę teście mają przywieźć nam łóżeczkoszok !!
wczoraj zamówiłam kołderkę i pościel z Hello Kitty <3
ciuszków mam mnóstwo !
Jeszcze tylko popakować do torby swoje rzeczy i małej i czekać na termin...
Po ile ciuszków macie popakowanych do torby? Bo ja kompletnie nie wiem :/
A bierzesz jakieś witaminy? Mi wróciły po zelazie to odstawiłam.Hej dziewczyny powiedzcie czy wam też wróciły mdlosci? Od kilku dni zwłaszcza rano jest mi tak źle ze jest nie mogę masakra a dzisiaj wymiotowalam :-( mam nadzieje ze to mi przejdzie a nie zostanie do porodu :-(
ja nie mam mdłości, ale przez całą ciąże nie miałam ani na początku ani teraz, śpie jak kamień budze się tylko na siku, ale robie to już tak jakby przez sen, w ogóle to czuje się ciągle zmęczona i mogłabym chyba cały dzień spać i całą noc.
Niuniolek- ja mam takie bóle podobne jak opisujesz już od dwóch dni, boli mnie podbrzusze i plecy na dole i stawia mi sie macica co jakiś czas i jest to troche bolesne, ale da się przeżyć, jest to nieregularne więc to pewnie skurcze przepowiadające, wziełam wczoraj nospe, to pomogło brzuch sie spinał dalej, ale nie bolało, dopiero jak przestała działać, to znowu zaczeło, magnez i nospa i troche pomaga![]()
To już tak chyba może być, macica się przygotowuje, ponoć mozesz odczuwać ból, ale jeśli jest nieregularne to nic się nie dzieje, tak mi lekarz ostatnio tłumaczył, a jak zacznie sie coś dziać to do szpitala, a apropo tej wydzieliny, masz ją taką wodnistą? bo mi sie własnie zrobiła taka wodnista bardzo, mam wrażenie , takiej wilgoci tam. Ale to chyba też tak może być.