reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Beti razem pracujemy,generalnie firma rodzinna bo jeszcze mój tato i brat plus z 8 pracowników.Ja zajmuje się księgowością.Z jednej strony dobrze bo jak źle się czuję to po prostu zostaję w domu ale z drugiej to nikt za mnie roboty nie odwali.
Mam nadzieję,że zgodnie z tradycją drugi poród będzie krótszy.za to przy pierwszym tak się wymęczyłam,że schudłam i od razu wlazłam w ubrania z przed ciąży.:-) :)

reklama
Ból niedoopisania okropny. Najgorsze skurcze parte ale poszło szybko
Bo ja to przy przyjęciu do szpitala chce od razu o epidural prosic i nam mówili ze kazdy moment jest dobry, chyba ze masz 20 cm i za pol godizny dizecko na swiecie bedzie.
Bo u nas zakładają wenflon i dozują odpowiednio do sytuacji to jak jest duze rozwarcie to podają mniej i wogole zmieniajszaja przy partych zeby łatwo sie parło - ale jak bedzie to zycie pokaze !

Dzielna jestes babo - uwierz mi duzo lepiej sie meczyc 17 godizn urodzić i byc ok niz miec cc i potem masz okropne bóle .. Miałam to wiem, ciezko sie ruszyc s co dopiero dziecko miec przy sobie.
Mozesz zapytac simke ktora miała pierwsze cc a teraz uparła sie na SN i mowi ze nie ma porównania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry