Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja juz bym nie wytrzymała, chociaż też praca siedząca przy komputerze, ale kręgosłup mi wysiadal. No ale tak jak mówisz bezpieczniej przy mężu, razem pracujecie? Mój na drugim końcu miasta, dlatego wolałabym rodzić w nocyNacinana nie byłam pani położna uratowała moje krocze bo nie pękłam tylko w srodku mnie rozwerwalo i od srodka mnie zszywal ...Niuniolek a bylas nacinana? Boli zszywanie? A tak w ogole to zazdroszczę że jestes po wszystkim i maluch zdrowy![]()
To chyba nie zle ?Nacinana nie byłam pani położna uratowała moje krocze bo nie pękłam tylko w srodku mnie rozwerwalo i od srodka mnie zszywal ...
Za późno było bo jak połączyli mi kroplowe nawadniajaca do znieczulenia miałam 6 cm zlecialo jej pół położna sprawdziła rozwarcie i było 9 i już za późno bo jak by podała mogło by to wstrzymać poród a miałam skurcze parteTo chyba nie zle ?
Gratulacje
Ale do konca nie kumam jak tyle godzin Mialas skurcze to jak za pozno na znieczulenie ?
Masz za soba !!!