reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja już przyjęta na trakt. Nie ma miejsc będę musiała na dostawce leżeć, ale się zgodzilam nie chciałam już wracać do domu:) mężowi kazali zostać przed traktem. Uff dziewczyny ale stres!

reklama
Ja miałam pobrane w poniedziałek to w laboratorium powiedzieli,że z racji na święto wyniki będą dzisiaj,chociaż dostane je dopiero w pon na wizycie.Czyli wychodzi na to,że czeka się 3-4 dni.

Maja to trzymam kciuki. Postaraj się dużo chodzić,podobno to pomaga. Ja w poprzedniej ciąży przechodziłam po korytarzach cały dzień z tym balonikiem, wieczorem położyłam się spać i jakoś ok 0:30 mnie obudził ból brzucha a o 5.15 już było po wszystkim. Oby i u Ciebie poszło tak sprawnie :-)

Hej, dzieki za gratki I tez gratuluje wszystkim rozpakowanym[emoji5]️ my juz po poerwszej nocce w domu I nie powiem zeby bylo latwo, szczegolnie wstawanie z lozka po cc jest koszmarne, ale dla takiej slodyczy warto pocierpiec[emoji5]️ no I tatus zakochany w coreczce az mi sie lezka w oku kreci jaki on zaangazowany. A co do zdjec na forach publicznych tez nie jestem zwolennikiem, ale tak bardzo jestem dumna ze musialam sie pochwalic [emoji3].

Hej, dzieki za gratki I tez gratuluje wszystkim rozpakowanym[emoji5]️ my juz po poerwszej nocce w domu I nie powiem zeby bylo latwo, szczegolnie wstawanie z lozka po cc jest koszmarne, ale dla takiej slodyczy warto pocierpiec[emoji5]️ no I tatus zakochany w coreczce az mi sie lezka w oku kreci jaki on zaangazowany. A co do zdjec na forach publicznych tez nie jestem zwolennikiem, ale tak bardzo jestem dumna ze musialam sie pochwalic [emoji3].
Ale to ty umieszczasz a nie osoby trzecie :) to cos innego

No to tak. Teraz mam chwilkę w oczekiwaniu na łóżko. Rozwarcie na 2 cm. O 14 założą balonik i będziemy czekać na rezultat a potem oksy podadzą. Dzidziuś zatrzymał się na 36 tc prawdopodobnie przez to moje nadciśnienie. Wazy okolo 3 kg, brzuch i nóżki za chude. Zmartwilam się bardzo, ale mój lekarz mnie pocieszyl kazał się nie martwić. Będzie dobrze. I tego się trzymam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry